Моят живот еп. 81, 82, 83, 84, 85 от 20, 21, 22, 23, 24.02.2017 с онлайн видео и снимки

Моят живот еп. 81, 82, 83, 84, 85 от 20, 21, 22, 23, 24.02.2017

Ефсун най-после си получава заслуженото в Моят живот. Губи и Атеш, и възможностите на Мехмет, и достойнството си.

По случайност Сечил научава тайната на Ефсун. За отмъщение за всичките й злини я разкрива пред Атеш. Не вдига скандал, а казва на лъжкинята, че ще се ожени за нея. Напразни са опитите на Мехмет и Хасрет – Ефсун е щастлива и вярва, че ще спечели някога Атеш.

За да бъде още по-голямо страданието на Бахар, сестра й я уведомява подробно за подготовката на сватбата. Хасрет вижда Бахар с колието. Огорчава се, че Ефсун не я приема за майка. Хасрет предлага работа на Бахар. Едибе става на крака, но пази тайната си.

Щом Ефсун разбира къде работи Бахар веднага отива при Хасрет. Иска прошка и настоява да ушие сватбената си рокля. Атеш получава доказателство за най-голямата лъжа на Ефсун в следващия епизод на Моят живот.

Атеш измъква насила Бахар от ателието. Води я на моминското парти на Ефсун. Там пред всички вади документа от изследванията и изобличава лъжкинята. Мехмет гони гостите на тържеството. Ефсун признава, че дори не е спала с Атеш. Всички са шокирани, а Бахар удря измамницата. Влюбените напускат тържеството ръка за ръка. Мехмет гони Ефсун, Хасрет и Нуран се скарват заради нея.

Хуля се отървава от вещите на натрапницата и майка й. Нуран е съкрушена от лъжите на Ефсун. Бахар и Атеш са много щастливи. Сечил признава кой е казал всичко. Двете с Ефсун се сбиват.

Сакине разказва всичко на Иляс. Той се прибирау, за да вдигне скандал и получава нова криза. Бахар разбира, че Нуран е знаела за лъжите на Ефсун. Тя обаче иска да се върне в имението на всяка цена.

Ефсун разбира, че не просто живее в бедняшки квартал. Няма пари и в кредитните карти. Отива в Холдинга, но Мехмет Емир не иска да я види. Хуля най-после се отървава от прислужницата, която флиртува със сина й. Едибе е призована по делото за смъртта на Тайфун и жена му.

Ефсун отново обръща играта за наследството в следващите епизоди на Моят живот. Вижда Едибе на крак и съобщава, че ако не намерят начин да я върнат у дома, ще разкрие измамата пред съдията.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага

Коментари (0)

Публикувано в на 17 февруари 2017 г.