Моят живот еп. 76, 77, 78, 79, 80 от 13, 14, 15, 16, 17.02.2017

В следващите епизоди на Моят живот Ефсун успява да прокуди Бахар от града, но това само срива родния й баща.

Всички се съмняват, че Едибе не е парализирана вече. Атеш вилнее пиян в дома на Атахан – за пореден път показва, че не иска Ефсун. След това отива при Бахар, но тя не иска да става причина за позора на сестра си. Планира да замине за Анкара. Казва на любимия си, че ще отиде с Онур.

Ефсун е доволна. Атеш вдига скандал на съперника си и се сбиват. Фулия признава грешките си пред Мехмет. Иска му прошка за постъпките. Нуран отива при Атеш, за да го убеди да се ожени.
Неджати казва на Сечил, че й е намерил работа и тя му се доверява. Бахар обвинява Атеш в ужасно отношение към близките й. Той се ядосва и се обажда на Ефсун, за да й каже, че е готов да се оженят. Неджати урежда Сечил на работа, на която й дават дори аванс.

Канят Хасрет в имението за годежа. Сакине обвинява Нуран, че руши живота на Бахар. Иляс си намира работа на строеж и отказва да присъства на размяната на пръстени. Ефсун принуждава Мехмет да приеме семейството й в пристройката. Нуран принуждава мъжа си да отиде в имението.

Хасрет подарява на Ефсун семейна ценност. Годежът в Моят живот не минава както се очаква. Атеш пристига и заявява пред всички, че никога няма да вземе една Атахан. Обвинява Нуран и Иляс, че заради тях страда Бахар. Казва, че винаги ще я обича. Иляс получава сърдечна криза.

Нуран разказва на Бахар какво се е случило. Иляс е в критично състояние. Бахар порицава любимия. Състоянието на баща й по чудо се възстановява, но трябва да се пази. Бахар се сбогува с близките си. Ефсун й подарява колието на Хасрет. Сечил вика дружката си да я види. Ефсун ужасена се „запознава” с Неджати.

Атеш намира Бахар на автогарата. Моли я за прошка. Ефсун опитва да вразуми Сечил. Иляс се кара с Нуран. Напуска я с намерение да се разведе. Някой отвлича Неджати. Нуран опитва да спре заварената си дъщеря в Моят живот, но е късно. Бахар е заминала. С помощта на Атеш настигат автобуса. Нуран моли момичето да се върне, защото баща й отказва да се лекува.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага

Коментари (0)

Публикувано в на 10 февруари 2017 г.