Моят живот еп. 356, 357, 358, 359, 360 от 12, 13, 14, 15, 16.03.2018


Ефсун и Арда отиват с полиция и си взимат Нуран от Бахар и Атеш (12-и март)

Хюлия отива при Кенан и той ѝ слага пръстен на ръката. През това време в ресторанта влиза Ефсун и показва снимки на Хюлия, на които Кенан е с друга жена и се целуват. Хюлия изоставя Кенан, хвърля му пръстена и си тръгва.

Ефсун се прибира и разказва всичко на леля си. Султан се радва на нещастието на Хюлия.

Бахар прави прически на Нуран. Атеш им се радва. След това Бахар изпраща Нуран с училищния автобус, а Султан пресреща детето и му се радва. Обещава на Нуран, че скоро ще бъде с майка си Ефсун. Прочети още.

Хюлия заживява при Ефсун и Арда в Геленджик, Мехмет Емир банкрутира напълно и прехвърля всичко на Джемал и Безчет (13-и март)

Мафиотите отиват във фирмата при Мехмет Емир. Безчет и Джемал искат да говорят с Ефсун.

Мехмет Емир прехвърля фирмата си на Безчет и Джемал.

Мехмет съобщава на сестра си, че са напълно банкрутирали и са загубили всичко. Прочети още.

Мехмет Емир решава да се самоубие, Хюлия става прислуга в дома на Султан, Зухал изритва Фиген от квартала (14-и март)

Арда и Ефсун не спират да се радват на Нуран.

Ганимет вижда, че Пертев търси нещо с уред за пари и злато. Уредът започва да писука под къщата на Бахар.

Зухал вижда всичките пари, които Волкан има след продажбата на таксито.

Атеш отива да вземе Нуран от Геленджик, но Арда и Ефсун не я дават.

Зухал настройва всички жени от улицата срещу Фиген и им казва, че се закача с баща ѝ Пертев и е развалила брака му с Ганимет. Една от тях отива и казва на Фиген да се маха от квартала им. Другите също идват и я изкарват насила от къщата. Прочети още.

Атеш и Бахар получават ДНК теста на Нуран и вече могат да си я вземат по законен път, Кенан разкрива пред Хюлия, че момичето от снимките е неговата дъщеря (15-и март)

Атеш отива до кабинета на Мехмет Емир. През това време бащата на Бахар е насочил пистолет към главата си. Атеш тръгва да отваря, но е заключено. Накрая разбива вратата и вижда, че тъстът му иска да се самоубие. Издебва момента и взима оръжието от ръката му. След това го прегръща.

Кенан отива в Геленджик на вратата на Ефсун и Арда. Арда го удря и му казва да се маха. Хората на Кенан насочват пистолетите си към Арда, но Кенан ги предупреждава да не предприемат нищо. Прочети още.

Ефсун, Арда, Нуран и Султан бягат от Истанбул, Хюлия и Кенан запознават дъщерите си (16-и март)

Хюлия получава цветя от Кенан. Иска от Султан 100 лири. Султан ѝ ги дава. Хюлия хваща автобуса и отива при Кенан.

Зухал и Пертев отиват в къщата на Бахар и започват да копаят за златото. През това време в Гелнджик идват Бахар и Фиген. Бахар вика Зухал, за да я пита с какво право е изгонила Фиген от къщата. Заварват как Пертев копае. След това отиват при Ганмет, за да разберат какво става. Зухал започва да говори за чест и достойнството, а Бахар я хваща за яката и ѝ казва, че най-безчестната е тя, тъй като е откраднала бебето ѝ. Прочети още.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 12 март 2018 г.