Моят живот еп. 316, 317, 318, 319, 320 от 15, 16, 17, 18, 19.01.2018

„Закрила на детето“ отнемат Нуран от Ефсун и Арда след като Джемре им разкрива, че малката е незаконно осиновена (15-и януари)

Ефсун и Сечил се срещат.

В училище децата се подиграват на Нуран, че е осиновена. Нуран се разплаква и избягва. Учителката се обажда на Ефсун и ѝ съобщава за изчезването на малката.

Султан вижда Зейнеп да се прибира с Джемал и се нахвърля върху нея.

Ефсун отива в училището на Нуран и се разкрещява. Разбира, че Нуран е наясно с това, че е осиновена. Двамата с Волкан тръгват да я търсят.

Атеш влиза при Бахар в къщата. Двамата са на път да се целунат, когато при тях влиза Нуран. Тя прегръща истинската си майка и се разплаква. Бахар се обажда на Ефсун и я успокоява, че Нуран е при нея.

Ефсун се обажда на Арда и той разбира всичко. Веднага напуска фирмата и отива при нея.

Джемре разбира от Мехмет Емир, че Ефсун е осиновила Нуран незаконно.

Ефсун отива да вземе Нуран от Геленджик. Прочети още.

Атеш тръгва да бута Нехир от балкона (16-и януари)

Атеш намира Нехир и вижда, че добре. Тя признава, че е стреляла във въздуха, за да дойде. Заплашва отново, че ще се самоубие, но Атеш взима оръжието от ръцете ѝ.

Социалните прибират Нуран, а Ефсун и Арда пристигат пред сградата, където е детето. Ефсун се разплаква, а отговорничката ги пуска да я видят. Ефсун убеждава Нуран, че всичко ще е наред и това е временно. Нуран праща въздушна целувка на майка си и се прибира в стаята.

Кенан се обажда от затвора на Атеш и отново го заплашва с живота на Бахар. Нехир е при Атеш и той използва това, като отвръща на заплахите на Кенан. Предупреждава го, че племенницата му е при него. Кенан изпада в истерия. Атеш отива на терасата и тръгва да бута Нехир, но се отказва. Прочети още.

Йомер затваря Бахар, а Ефсун и Султан затварят Джемре в сауната и вдигат градусите докрай (17-и януари)

Йомер звъни на Бахар и ѝ казва, че иска да поговорят. Те се срещат, а той ѝ споделя, че може всеки момент хората на Кенан да ѝ навредят. Бахар се противи и му казва, че ще остане в Геленджик. Накрая Йомер я натиква в колата и тръгват.

Ефсун и Султан влизат в стаята, където правят масаж на Джемре. Султан я пляска силно по гърба. Тя започва да вика, а Султан ѝ запушва устата. Джемре отрича да е казала нещо на социалните за Нуран. Накрая двете я заключват в сауната и увеличават градусите докрай. Джемре започва да се задушава, а Ефсун и Султан я чакат да си признае.

Съобщават на Мехмет, че Султан и Ефсун са затворили Джемре. Мехмет отива там и разбира, че жена му е издала Нуран. Прочети още.

Йомер е прострелян в опит да спаси Бахар от хората на Нехир, Атеш разбира, че Нехир е поръчала убийството на Бахар (19-и януари)

Жената от социалните заварва Ефсун и Султан върху Джемре и изпочупени чинии покрай тях. Тя предупреждава Ефсун, че при тези условия не може да върне Нуран в този дом. През това време зад тях Султан скубе Джемре, а Хюлия я дърпа за ухото, за да мълчи.

Нехир нарежда на хората си да убият Бахар. Разбира местоположението ѝ след като проследява Атеш до къщата, където Йомер я държи. Откриват стрелба, а Йомер покрива Бахар. Йомер е прострелян. Все пак с Бахар успяват да избягат в гората, а хората на Нехир нахлуват в къщата при другите полицаи. Започва преследване в гората.

Джемре говори със социалната работничка да оттегли обвинението си и Нуран да се върне вкъщи. Джемре започва да я убеждава, че Ефсун е добра майка, а Нуран е щастлива в имението. Прочети още.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

(информацията се допълва)

Коментари (3)

Публикувано в на 15 януари 2018 г.