Моят живот еп. 306, 307, 308, 309, 310 от 01, 02, 03, 04, 05.01.2018

Арда разбира, че Нуран е дъщеря на Бахар, Атеш намира мястото, където се крие Кенан, Бахар и Фиген са нападнати (01-ви януари)

На рождения ден на Нуран, Мюге издебва Зейнеп около която Джемал кръжи и излива питието си върху нея. Зейнеп я бута на земята. Хюлия и Султан разтървават дъщерите си.

Бахар подарява порцеланова кукла на Нуран. Вечерта Атеш ги наблюдава отстрани, прегърнати. Ефсун се ядосва и чупи куклата пред Нуран. Детето ѝ е се разсърдва. Атеш се доближава до нея и я заговаря. Бахар пита Ефсун какво става. Отива да потърси Нуран и ги вижда с Атеш.

По-късно Бахар се прибира в Геленджик. На вратата се чука и когато отваря, се появява мъжът, пребил Фиген. Той бута Бахар и Фиген на земята. Прочети още.

Арда отива да каже истината на Бахар, Кенан отново се измъква, Мехмет Емир се завръща (02-ри януари)

Атеш наблюдава Кенан и Нехир.

Бахар издебва насилника и го удря по главата.

Полицията идва на яхтата на Кенан. Двамата с Джемал успяват да се качат на лодка и отплават.

Вулкан вижда как Фиген и Бахар изкарват натрапника от дома си. На мястото пристига полиция и нещастникът е арестуван. Прочети още.

Времето на Ефсун и Нуран изтича, Бахар става свидетел на разпра между Султан и Зухал, Хайрие се нанася в имението на Атахан и Хюлия започва да си връща на Джемре за всичко сторено (03-и януари)

Арда дава още малко време на Ефсун, в което да прекара с Нуран, преди да разкаже истината на Бахар.

Джемре и Мехмет Емир се карат. Нуран и Хюлия подслушват разговора, а Нуран поздравява чичо си, че е поставил нахалницата на мястото ѝ. Хюлия ѝ се радва.

Мехмет Емир звъни на Бахар и иска да поговорят.

Бахар става свидетел на крясъци от къщата на Зухал. Когато приближава, вижда, че от нея излиза Султан. Пита двете жени какво става. Прочети още.

Бахар разбира, че Зухал не е медицинска сестра, а измамница (04-и януари)

В киното се събират всички близки на Зейнеп да изгледат първия епизод от новия ѝ сериал. Когато пресата се нахвърля с въпроси върху нея, Ганимет започва да крещи. Султан я дърпа и ѝ казва да престане, защото я излага.

Султан вижда Волкан на партито на Зейнеп в компания на Сечил. Казва на Салих да отиде да провери.

Ганимет е тъжна заради Зейнеп и новият ѝ начин на живот. Без да иска се блъска в една жена на партито и тя ѝ се разкрещява. Ганимет се разплаква, а Султан овладява ситуацията.

Джемал укорява Зейнеп с поглед заради Ганимет. Прочети още.

Джемре се среща с Кемал, Хюлия и Ефсун ги виждат. Ефсун успява отново да заблуди Бахар относно Дениз и Зухал. (05-и януари)

Бахар отива да говори с Атеш за Зухал. Вижда го в прегръдките на Нехир и се връща в таксито.

Атеш последва Бахар, която отива в имението при Ефсун и Султан. Тя ги пита дали са знаели, че Зухал е измамница. Ефсун я вика да ѝ покаже нещо. Отива до сейфа и ѝ вади документ, който потвърждава смъртта на Дениз. Атеш я пита защо документът е у нея.

Бахар излиза и се обажда на Зухал. Казва ѝ за документа и че иска да се срещнат, за да ѝ се извини.

Ефсун подслушва разговора на Джемре и разбира, че е замислила нещо. Уговаря си среща по телефона. Ефсун разказва за разговора на Хюлия. Казва ѝ, че мисли, че Джемре изневерява на Мехмет Емир. Хюлия побеснява и тръгва след Джемре.

Зухал отново успява да заблуди Бахар. След разговора Бахар припада. Прочети още.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 4 януари 2018 г.