Моят живот еп. 301, 302, 303, 304, 305 от 25, 26, 27, 28, 29.12.2017

Атеш преследва племенницата на Кенан, Бахар отива при Атеш и разбира за обсебеността му (25-и декември)

Атеш преследва племенницата на Кенан и нарочно блъска колата ѝ.

Кенан се обажда на Джемал и му казва, че се е завърнал. Бившият на Хюлия е външно променен – с побеляла коса.

Мюге вдига скандал на Джемал пред всички особи от висшето общество. В същия ресторант при Джемал идва племенницата на Кенан.

Атеш се прибира. Цялата му стена в стаята е облепена със снимки на племенницата на Кенан, която преследва от години.

На сутринта Бахар звъни на вратата на Атеш. Той отваря и се изненадва. Двамата сядат да говорят, но се изпокарват. Той излиза, а тя разбива вратата и вижда снимките на стената. Тя си сваля халката и си тръгва от дома му.

Хюлия пристига при Ефсун и Арда.

Сечил се завръща. Ганимет я вижда да плаче и я успокоява. Двете пристигат пред къщата на Иляс, която е с отворена врата. Мислят си, че е крадец, но когато влизат заварват Бахар.

Салих и Султан пребиват Зухал и брат ѝ, Зухал се появява пред Ефсун и Бахар и е готова да разкрие истината (26-и декември)

Бахар страда за Иляс. Гледа негови снимки, на които са с Ефсун и вече покойната Нуран.

Зухал се появява на ревюто при Ефсун и Султан. Ефсун отпраща всички. Зухал и брат ѝ започват да ги изнудват, а Ефсун се нахвърля върху нея.

Хюлия се разхожда и на витрината на един магазин вижда зад себе си Кенан. Мисли си, че ѝ се привижда. Започва да бяга, а Кенан да я преследва.

Зухал и брат ѝ чакат в една къща Султан и Салих. Султан взима един спрей и ги напръсква в очите. Салих изважда табела с номер от кола и започва да бие мъжа с нея. Султан пък налага и скубе Зухал.

Ревюто на Ефсун започва. Двете с малката Нуран излизат на сцената, а Бахар ги наблюдава отстрани. Накрая се доближава до нея и двете се прегръщат. Ефсун ги вижда и се разстройва. Бахар прегръща Ефсун и Султан, но не подозира двете какво са направили отново с живота ѝ.

Атеш се прибира и вижда венчалния пръстен на Бахар.

След ревюто Бахар отива в дома на Ефсун и вижда снимки на Нуран като бебе.

Ефсун заспива до Нуран и на сутринта когато се събужда, вижда, че я няма. Изпада в истерия и тръгва да я търси. Заварва я на брега заедно с Бахар.

Зухал и брат ѝ пресрещат Бахар, Ефсун и Нуран. Зухал е готова да разкаже истината…

Изземват имуществото на Атахан, Фиген се появява пред Бахар пребита, Атеш хваща мъжа, залял Бахар с киселина и… (27-и декември)

Зухал не издава Ефсун и Султан пред Бахар, но двете са на тръни, че всеки момент цялата истина може да излезе наяве.

Атеш се среща с племенницата на Кенан. Кенан ѝ звъни и я нахоква. Двамата се качват на мотора на Атеш и отпрашват.

Султан и Салих отиват да се срещнат със Зухал и брат ѝ.

Атеш вижда как племенницата на Кенан се среща с човека, залял Бахар с киселина в болницата. Хваща и го пребива насред улицата. След това го качва в колата и го отвежда.

Джемре пристига във фирмата и вижда как изнасят цялото обзавеждане. В имението също изземват имуществото на Атахан.

Атеш води врага в дома си. Завързва го и го налага. Иска да научи кой го е наел. Взима шише с киселина и тръгва да го залива по лицето.

Всички се се връщат в Истанбул след като Джемре ги известява, че цялото имущество на Атахан е иззето.

Бахар се прибира в Геленджик и заварва в къщата си Ганимет и Сечил. Фиген се появява на прага на Бахар пребита и посинена.

Ефсун поставя Джемре на мястото ѝ, гони я от масата, за да седне Хюлия. Ефсун спасява имуществото на Атахан. (28-и декември)

Бахар се прибира в Геленджик и заварва в къщата си Ганимет и Сечил. Фиген се появява на прага на Бахар пребита и посинена.

Хюлия не смее да влезе в имението преди да са дошли Ефсун и Арда. Двамата пристигат с Нуран, а Ефсун се качва горе с Хюлия и вдига скандал на Джемре. Хюлия се подсмива, а Ефсун започва да изхвърля дрехите на Джемре. Взима една ножица и я заплашва да спре да се занимава със свекърва ѝ. Хюлия благодари на Ефсун и я прегръща.

Фиген разказва на Бахар как един мъж я е затворил и пребил.

Атеш отива в къщата на племенницата на Кенан. Започва да рови из вещите ѝ, а тя го вижда. Докато двамата пият вино, Кенан ѝ звъни и я пита с кого. Тя отговаря с Дениз. Кенан я пита кой е Дениз.

Арда се притеснява за имуществото на Атахан. Ефсун го успокоява и му казва, че всичко нейно е и негово и няма да позволи да се случи нищо.

На закуска Ефсун гони Джемре от мястото ѝ и казва на Хюлия да седне там.

Нехир намира стаята със свои снимки в дома на Атеш, Мюге и Хюлия бият Сечил (29-и декември)

Арда се притеснява за имуществото на Атахан. Ефсун го успокоява и му казва, че всичко нейно е и негово и няма да позволи да се случи нищо.

На закуска Ефсун гони Джемре от мястото ѝ и казва на Хюлия да седне там. Арда и Джемал се скарват и Арда му скача. Появява се Нуран и двамата се правят пред детето, че няма нищо.

Султан и Салих предоставят таксито на Зухал и Вулкан.

Бахар отива в болницата при Фетхи, който е обезобразен от Атеш.

Докато комисарят и Атеш се разправят, се появява Нехир, която нарича Атеш с името Дениз. По-късно Нехир влиза в стаята с нейни снимки. Атеш се приближава до нея.

Ефсун води Нуран при Бахар в Геленджик.

Ефсун организира парти на Нуран и кани деца в имението.

Сечил се качва в таксито на Вулкан и отива в имението Атахан. Хюлия я вижда и си спомня миналото. Започва да я бие. Арда я дърпа, а Мюге издебва и удря Сечил. Арда казва на Сечил да се маха. Ефсун се появява и отпраща приятелката си.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Информация за Tvnovellas.blogspot.bg

Коментари (2)

Публикувано в на 28 декември 2017 г.