Моят живот еп. 291, 292, 293, 294, 295 от 11, 12, 13, 14, 15.12.2017

Бахар застрелва Кенан (11-и декември)

Бахар не успява да спре Атеш, който отива да се разправя с Кенан.

Атеш звъни на Кенан, за да се срещне с него. Кенан излиза пред имението, за да го изчака. Атеш слиза от колата с пистолет в ръка и го насочва срещу врага си.

Охраната на имението отвлича вниманието на Атеш и Кенан успява да извади и той пистолет. Кенан кара Атеш да хвърли негово оръжие на земята. Изведнъж се чува изстрел. Бахар е зад Кенан и го прострелва в гърба, за да предпази любимия си. Случката се записва от човек, който се е скрил зад оградата на имението. Атеш взима оръжието и изтрива отпечатъците. Казва на Бахар веднага да си тръгва.

Ефсун и Арда чуват изстрела и излизат да разберат какво става. Виждат проснатия Кенан на земята. Бахар не иска да оставя Атеш, но Ефсун я дърпа и качва в колата. Атеш остава на местопрестъплението. Другите от имението също се задават. Атеш им признава, че той е застрелял Кенан. Полицията пристига. Атеш им предава оръжието със своите отпечатъци. Арестуват го, а Кенан е отведен в болница.

Ефсун, Арда и Бахар отиват в къщата в Геленджик. Бахар трепери цялата, а Ефсун казва на Султан и Иляс за разигралата се случка преди минути.

Викат Атеш в една от стаите в управлението. Показват му видеото, в което се вижда ясно как не той, а Бахар стреля в Кенан.

Състоянието на Кенан е критично. Хюлия плаче неутешимо за съпруга си. Един от хората на Кенан казват на Мехмет и Хюлия, че Бахар е виновна за състоянието на Кенан.

Атеш е освободен. Той звъни на Ефсун от уличен телефон и ѝ казва да изведат с Арда Бахар от страната.

Бахар, Ефсун и Арда напускат Истанбул, Мехмет Емир удря Атеш (12-и декември)

Полицията тръгва от управлението, за да арестува Бахар.

Ефсун, Арда, Иляс и Султан събират багажа на Бахар, за да се скрие.

Целият Геленджик се събира около къщата на Иляс. Сирените се чуват, а Ефсун и Арда бързо скриват Бахар. Хората не искат да пуснат полицията, но комисарят ги избутва и влиза в къщата.

Вътре са Ефсун и Арда, но Бахар я няма. Полицията обискира къщата, но не намират виновната. Започват да търсят из съседните домове. Бахар се е скрила в къщата на Джеврие зад едни кашони. За малко да я хванат, но Ханифе им отвлича вниманието.

Мехмет Емир и Атеш се срещат. Мехмет се ядосва на Атеш и го удря заради Бахар.

Когато полицията напуска квартала, Бахар си взема довиждане с близките си. Бахар и Ефсун се хващат за ръце и тръгват. Двете сестри пътуват със Салих и Арда. Бахар говори с Атеш.

Маджит отива да говори със Султан. Вижда, че в джоба ѝ има пари и ги взима без тя да разбере.

Арда, Ефсун и Бахар се качват на един от автобусите. Атеш също решава да последва любимата си и си взима довиждане с Тайфун.

Полицията спира автобуса, в който са Бахар, Ефсун и Арда. Маджит се залива с бензин пред Ганимет и Зейнеп, за да се самозапали (13-и декември)

Един от хората на Кенан предава куфарче на Джемал, в които има пистолет и писмо. Злодеят отново има план…

Маджит отива пред къщата на Ганимет и Зейнеп. Започва да се залива с бензин, за да се самозапали…

Арда, Ефсун и Бахар пътуват с автобуса. Изведнъж автобусът спира. Качват се полицаи и искат документите на пътниците. Стигат до тях, а Ефсун започва да крещи нарочно, че я боли стомаха. Полицаите ги свалят от автобуса и тримата се качват в една от патрулките, която ще ги откара в болницата.

Зейнеп бута запалката от ръцете на Маджит, за да не се запали. Накрая склонява и го пуска в къщата. През това време Султан идва, а Ганимет и Зейнеп скриват Маджит.

Полицията и тримата бегълци пристигат в болницата. В същото време по телевизията дават портрета на Бахар. Ефсун отново отвлича вниманието на униформените. Сестрата води Ефсун, Бахар и Арда до стаята, а полицаите виждат на първия етаж портрета на Бахар. Веднага тръгват след тях. Започва гонка по етажите. Успяват да платят на един човек, който ги качва в колата си и тръгват. Полицията е по петите им…

Арда нарочно сваля двете сестри и продължава сам с колата. По този начин отвлича вниманието на ченгетата…

Ефсун и Бахар стават жертви на… (14-и декември)

Ефсун и Бахар са качени от минувачи на пътя. Двете се радват на детето на задната седалка. По-късно Атеш се свързва с тях.

Маджит предизвиква Султан и тя го хваща за гушата.

Медиите се насъбират около дома на Атахан. Мехмет се вбесява и влиза вътре. Там го чака комисаря.

Ефсун и Бахар слизат на един мост.

Полицията е сложила подслушващо устройство в кабинета на Мехмет. Той говори със Султан, която му обяснява за Бахар и Ефсун.

Бахар и Ефсун са в Мерсин, където наемат стая. Хазяинът ги затваря и взима багажа.

Маджит и Султан се срещат. Той ѝ пуска видео от младостта им. Старата не иска да си спомня тежкото минало. Тя вади нож срещу Маджит, а той я удря. Започва да я души. Ганимет го поваля с един стол.

Ефсун и Бахар се чудят как да излязат. Накрая чупят прозореца и удрят мъжа.

Салих, Ганимет, Джеврие, Ханифе и Султан водят Маджит на ръба на една скала….

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Информация за Tvnovellas.blogspot.bg

(информацията се допълва)

Коментари (0)

Публикувано в на 12 декември 2017 г.