Моят живот еп. 281, 282, 283, 284, 285 от 27, 28, 29, 30.11.2017 и 01.12.2017

Фулия отравя Хюлия, а Атеш се предава на полицията (27-и ноември)

Хюлия вижда билбордове из Истанбул, на които е Кенан, който я моли да му прости.

Кенан показва записите записите на Атеш, на които се вижда как го бута от сградата. Заплашва, че ще го предаде на полицията.

Фулия и Хюлия си уреждат среща. Фулия вади едно шишенце и слага част от съдържанието в кафето на Хюлия. Фулия си тръгва, а на Хюлия ѝ прилошава.

Атеш решава сам да се предаде в полицията.

Хюлия става да си тръгне от кафенето, но припада. Веднага викат линейка, която откарва Хюлия в болницата. Сестрата на Мехмет Емир е в тежко състояние.

Арда и Ефсун отиват на контролен преглед за бебето.

Съобщават на близките на Хюлия за състоянието ѝ…

Атеш влиза в затвора, Афан отвлича Султан и Ганимет и ги удря, а Хюлия бяга от болницата (28-и ноември)

Исмаил съобщава на Бахар за Атеш.

Всички пристигат в болницата и виждат как Хюлия си бори за живота си.

Атеш се изправя пред съда. Съдията го обявява за виновен. Бахар идва пред управлението и прегръща любимия си. След това го откарват в затвора.

Ефсун утешава Арда, а Джемал – Мюге. Двете деца на Хюлия не спират да плачат за майка си, която продължава да е в критично състояние.

Всички си мислят, че Хюлия няма да оцелее. Напук на това тя става от леглото и бяга от болницата. Накрая се качва в един камион и изчезва пред погледите на близките си.

Султан и Ганимет са все по-близки. Двете излизат на разходка, а Ханифе не пропуска момент да ги ковне. Хората на Афан ги отвличат. Султан и Ганимет се скарват с Афан и той ги удря.

Хюлия си е загубила разсъдъка, а Ефсун отива да се разправя лично с Афан след като вижда Султан пребита (29-и ноември)

Хората на Афан оставят Султан и Ганимет в Геленджик. И двете са пребити. Зейнеп ги вижда и се притеснява.

Роднините на Хюлия продължават да я търсят, но безуспешно. Вечерта тя пристига и остава в къщата на непознат шофьор. На другия ден полицаят я намира облечена в напълно различен от нейния стил – със забрадка и евтини дрехи.

Кенан пристига на мястото и се опитва да убеди Хюлия, че е неин съпруг, но тя си е загубила паметта. Ефсун сяда и показва снимка на бебето ѝ с Арда на Хюлия. Успява да убеди свекърва си да се прибере. Двете се хващат за ръка и се отправят към имението.

Бахар отива на свиждане на Атеш. Двамата влюбени се радват един на друг. Един от затворниците ги гледа странно отстрани.

Ефсун вижда Султан цялата посинена и отива да се разправя с Афан.

Погребението на Исмаил, Атеш разбира, че затворникът е истинският му баща, а хората на Афан подпалват ателието на Ефсун (01-ви декември)

Афан нарежда на хората си да убият Ефсун. Исмаил застава на пътя на куршума и умира в ръцете на любимата си.

Започва погребението. Всички герои са там, за да отдадат почит на Исмаил.

Ефсун се чувства гузна. В управлението се появява нов полицай на мястото на Исмаил. Дженгиз е скептично настроен.

Вечерта Ефсун хваща за косата Зейнеп и я гони от дома си. Новият полицай се намесва, а Ефсун не му остава длъжна. Появява се Арда, който му скача на бой. Дженгиз го спира.

Атеш се връща в затвора, след като през деня е излязъл за погребението на приятеля си. Спречква се отново със затворника. Накрая той вади снимки от миналото, на които Атеш се вижда през годините. Разбира, че затворникът е неговият истински баща.

Новият полицай отива при Афан и го удря. През това време хората на Афан са в ателието на Ефсун и го подпалват. Веднага звънят на Арда и Ефсун, които тръгват натам. Ефсун изпада в истерия.

Лелята на Джемре се оплаква на Хюлия от бедността. Хюлия вади няколко скъпи за нея бижута и ѝ ги подарява. Старата не може да повярва на очите си.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Информация за Tvnovellas.blogspot.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 27 ноември 2017 г.