Моят живот еп. 276, 277, 278, 279, 280 от 20, 21, 22, 23, 24.11.2017

Ефсун е бременна от Арда, Ефсун и Хюлия топят ледовете помежду си (20-и ноември)

Пресконференцията свършва и Арда и Ефсун отиват при Султан, за да видят какво става и какво всъщност е имала предвид Зейнеп с намеците. Султан им разказва, че Джеврие е казала на Ганимет и Зейнеп.

Мюге се връща в имението и си събира багажа. Хюлия я пита какво прави, а Мюге ѝ отвръща, че напуска този дом.

Ефсун отива в Геленджик в дома на Ганимет и Зейнеп. На улицата започва да крещи името ѝ. Ханифе веднага излиза, за да разбере какво става. Зейнеп се събужда и излиза при Ефсун. Ефсун я пита какво иска от тях и какъв ѝ е проблемът.

Ганимет е решила да държи Султан, Арда и Ефсун далеч от дъщеря си. Отива в управлението, за да подаде жалба и да разкаже за убийството.

На Ефсун ѝ прилошава и пада насред улицата. Зейнеп се разкрещява за помощ. Иляс веднага се притичва.

Докато Ганимет говори с полицая, Зейнеп ѝ звъни и я известява за случилото се с Ефсун. Ганимет размисля и не ги издава.

Идва линейка в Геленджик, която откарва Ефсун по спешност. В болницата пристигат всички близки на припадналата. Лекарят влиза при Ефсун и ѝ казва, че няма нищо страшно, защото е бременна. Ефсун отначало не може да повярва, но после е на седмото небе от щастие. След това докторът съобщава и на останалите в коридора щастливата новина. Арда започва да прегръща всички, защото ще става баща. Единствено Зейнеп не е радостна.

Арда влиза при Ефсун и я разцелува. Двамата излизат при останалите, а Ефсун не спира да крещи от радост по коридорите. Бахар и Ефсун се прегръщат силно от щастие.

По-късно отиват на гроба на Нуран, където Ефсун ѝ съобщава със сълзи на очи, че е бременна и че много ѝ липсва.

Хюлия страда заради Мюге. Ефсун и Арда се прибират в имението и известяват Хюлия, че ще става баба. Хюлия не може да понесе това и се качва в стаята си. Ефсун я последва и сяда до нея. В крайна сметка успява да я убеди, че това е нещо хубаво и че няма за какво да страда. Двете се хващат за ръце.

Скандал в Геленджик, Хюлия отива да се извини на Хайрие и Джемал и сяда да яде на земята с тях (21-и ноември)

Мюге отива да живее при Джемал и Хайрие.

Салих отива на вратата на Джеврие, но тя не желае да го вижда. Той заплаква и я моли да не го изоставя.

Ефсун и Хюлия отиват в дома на Джемал и Хайрие, за да се извини Хюлия на всички. Ефсун съобщава новината, че е бременна, на Мюге. Момичето се радва, че ще става леля. Накрая Хюлия и Ефсун сядат да вечерят на земята до Джемал, Хайрие и Мюге, както е по стари турски традиции. Хюлия я е гнус да яде от храната, но все пак се напъва, за да не обиди домакините.

Съдружникът на Ефсун отива в дома на Иляс, за да ги извести, че арабски шейх предлага пет милиона долара за Зейнеп. Когато всички отиват към дома на Иляс, виждат как Султан гони и вика по съдружника. Останалите жени също нахокват милионера и го гонят от квартала.

На следващия ден Ефсун се събужда и вижда цялата стая в балони. Арда влиза при нея и слага ухо на корема ѝ. Той я взима на ръце и я сваля долу на закуска. Мехмет Емир ги вижда и поздравява бъдещите родители.

Джемре и детето ѝ се връщат след операцията на малкия. Джемре прегръща Мехмет и му благодари.

Исмаил идва пред фирмата и поздравява Ефсун и Арда. Пожелава им щастие, като след това с Арда си стискат ръцете.

Мехмет Емир и Хюлия разбират истината за Кенан и го гонят от имението, Ефсун е арестувана (22-и ноември)

Джемре разказва всичко за Кенан на Мехмет Емир. Мехмет Емир влиза в имението и удря Кенан. Започва да го дърпа, за да го изхвърли. Изкарва го навън и го бута на земята. Хюлия разбира за мерзостите на мъжа си и се отказва от брака им. Кенан напуска имението.

Зейнеп се среща със съдружника на Ефсун и го пита за офертата от арабския шейх. Той ѝ отговаря, че където и да поиска да отиде, мечтата ѝ ще се сбъдне.

Салих качва на сила Джеврие в колата си, за да поговорят.

Исмаил и Дженгиз отива във фирмата и арестуват Ефсун пред всички. Арда успокоява Ефсун, че всичко ще е наред и ще я измъкне….

Ефсун се изправя пред съда, а Кенан прави опит за самоубийство (23-и ноември)

Лелята на Джемре е бясна заради Кенан. Пита я сега какво ще правят. Хюлия започва да бие по вратата на пристройката. Накрая, когато никой не отваря, взима брадва и чупи прозореца. Мехмет Емир идва и я усмирява.

Кенан върви сам по улицата. Срещат го близки хора и му предлагат помощта си. Кенан взима един пистолет и прави опит за самоубийство, но го спират.

Арда се обажда на Бахар и ѝ казва за ареста на Ефсун. Когато я вкарват на разпит, Исмаил казва на Арда да стои пред вратата. Полицаят вътре известява Ефсун, че е арестувана заради…

Исмаил излиза пред управлението, за да говори с Бахар и Атеш. Арда го предизвиква и къса копчетата на ризата му. Исмаил вкарва и него зад решетките. Килиите им с Ефсун са една до друга и двамата успяват да се хванат за ръце.

Хюлия страда за Кенан и гледа видео от сватбата, а Кенан също плаче за маргаритката си.

Ефсун трябва да се изправи пред съда…

Ефсун е освободена и заспива в обятията на любимия си Арда, а Атеш купува къща, в която да живеят с Бахар. Зейнеп се отказва от женитбата с Афан… (24-и ноември)

Ефсун е оневинена и пусната на свобода.

Салих продължава да държи Джеврие като заложница. В сервиза идват Музафер и Ханифе, които търсят Джеврие, която успява да си отвори вратата, докато Салих залъгва сестра ѝ и дъщеря ѝ. Накрая трите си тръгват, а Салих пада на колене на Джеврие, но тя го отсвирва.

Докато Ганимет и Султан разговарят, мъже с черен бус слизат и оставят торба с пари за Зейнеп от Афан.

Всички се събират в имението, а Бейза поздравява Ефсун за бебето. Султан се обажда на Ефсун да разбере повече за Зейнеп.

Зейнеп и Афан са на яхтата и вечерят. Султан, Ганимет, Джеврие и Музафер ги търсят.

Докато Ефсун, Арда и Мехмет Емир разговарят в градината, цялата къща започва да свети с надписа „Обичам те, прости ми“. Организатор е Кенан, който не спира да страда за Хюлия.

Четирите жени от Геленджик пристигат на пристанището, но яхтата със Зейнеп и Афан тъкмо тръгва. Те крещят да спрат, но двамата отплават навътре в морето. Накрая се качват на един кораб и потеглят след тях, като настигайки ги, молят Зейнеп да не допуска грешка. Зейнеп обаче е решила да се омъжи за заможния бизнесмен. Ганимет се прави, че припада. Зейнеп се разкрещява на Афан да я пусне и отива при роднините си. Султан взима чантата с парите и започва да ги хвърля насред морето.

Арда е приготвил сладки изкушения за Ефсун. Двамата отиват в стаята си и заспиват сгушени един в друг. Бахар и Атеш са в един бар, където разпускат и танцуват. Джемал е с Мюге, а Зейнеп е в прегръдките на двете си майки.

Атеш прави изненада на Бахар и ѝ подарява кутия с ключ за новия им дом. След това я вкарва на ръце.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Информация за Tvnovellas.blogspot.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 20 ноември 2017 г.