Моят живот еп. 271, 272, 273, 274, 275 от 13, 14, 15, 16, 17.11.2017

Ханифе изпраща видеото със Зейнеп и Арда на Ефсун, а Султан бута Зейнеп на улицата (13-и ноември)

Джеврие отива при Салих да му поиска помощ за Ханифе. Той е пиян и ѝ разкрива неща, от които тя се хваща за главата. Тръгва да бяга, а Салих се опита да я спре. Джеврие се обръща рязко и го бута. Той си удря главата в колата и пада на земята, целия в кръв.

Арда и Зейнеп влизат в една от хотелските стаи. Когато той заспива, тя се наваля да го целуне, но се отдръпва. Оставя му пари и бележка на нощното шкафче, като по този начин му го връща.

Ханифе пресреща Султан и ѝ показва видеото със Зейнеп и Арда от хотела.

Ефсун се събужда през нощта, но не заварва Арда до себе си. Звъни му, но той спи и не чува. Джемал страда за Зейнеп, а дъщерята на Султан също плаче заради всичко преживяно.

Атеш е на брега на морето и си представя Дорук до себе си. Двамата се прегръщат, а детето го целува. Идва Бахар, която споделя мъката му.

Зейнеп се прибира, а Султан я вика да поговорят. Султан ѝ се разкрещява, а Фулия се опитва да я успокои, но старата ѝ предупреждава да не се меша. Зейнеп бяга, а Султан я настига и я бута на улицата пред всички.

Ханифе праща снимката и видеото със Зейнеп и Арда на Ефсун. Ефсун отива в хотела. Намира бележката на Зейнеп, а през това време Арда се събужда. Арда се опитва да ѝ обясни, но тя е наранена и си тръгва.

Ефсун напуска имението и Арда и заминава, Джемре провисва Кенан на покрива на фирмата, а Султан души Джеврие, за да не ги издаде на полицията (14-и ноември)

Ефсун си събира багажа, за да напусне имението. Изведнъж до прозореца прехвърчат куп балони. Когато се показва, вижда Арда долу, който е написал с огромни букви „Обичам те“. Той я моли да му прости, но тя излиза и напуска досегашния си дом.

Мехмет Емир става свидетел на сцена между Джемре и леля ѝ, в която леля ѝ отмъква детето и го натиква в една кола по нареждане на Кенан. Джемре плаче пред него за рожбата си.

Ефсун отива в Геленджик, за да се сбогува с всички, тъй като е решила да замине. Зейнеп препречва колата и ѝ се моли да слезе да поговорят. Извинява ѝ се за случката с Арда, но Ефсун се връща в таксито и потегля.

Арда отива при Бахар, за да ѝ поиска помощ. Веднага тръгва към летището, където полицията го спира на скенера. Арда успява да настигне любимата си и ѝ казва да не се отказва от тях. Ефсун се качва и се настанява. Изведнъж всички пасажери започват да вдигат плакати с надпис „Арда обича страшно много Ефсун“. Той се качва с букет цветя, които ѝ поднася и я моли за пореден път да му прости. Ефсун започва да се усмихва, а останалите пътници я съветват да му прости. Тя го прави и двамата с Арда се прегръщат. Оказва се, че Ефсун си е представила всичко случило се.

Джеврие заявява на Султан, че знае за убийството от Салих. Решена е да ги предаде на полицията. Султан отива в дома ѝ и започва да я души. Музафер я дърпа.

Хюлия докарва Кенан в хотела, който е все още в инвалидна количка. Джемре издебва момента и го бута до покрива на фирмата, където Кенан провисва на ръба. Кара го веднага да се обади да ѝ върнат детето.

Исмаил отвежда Кенан в управлението, Бахар заминава при Ефсун, а Джемре пребива леля си (15-и ноември)

Хюлия отива при Кенан и гони Джемре. В същото време идват Исмаил, Дженгиз и Атеш, като Исмаил казва на Кенан, че трябва да дойде до управлението.

Зейнеп отива при Бахар, защото вече не знае какво да прави относно Ефсун и Арда.

Ефсун пристига в Италия и се обажда на леля си. След като затварят, Султан отива да говори със Салих. Взима един лост и го пита защо си е отварял устата. Започва да чупи една от колите в сервиза от яд.

Арда отива в „Льо Ефсун“ и си спомня първата целувка с любимата си. През това време идва Зейнеп, а Арда я упреква, че заради нея Ефсун е заминала надалеч.

Ефсун обикаля града. Вижда двама влюбени да се целуват и ѝ става мъчно. Сяда на стълбите и заплаква. Изведнъж зад нея идва Бахар. Ефсун е радостна да види сестра си.

Исмаил вкарва в залата за разпит Кенан, но старият е непробиваем. Атеш гледа от другата страна. След като не успяват да изкопчат нищо, Исмаил и Дженгиз пускат Кенан, а Хюлия го чака пред управлението.

Връщат детето на Джемре. Джемре издебва момента и започва да налага с шамари леля си. След това я гони от пристройката. Мехмет Емир става свидетел на сцената.

Арда заминава при Ефсун и я връща в Истанбул, Мехмет Емир целува Джемре, а Зейнеп се връща да живее при Ганимет (16-и ноември)

Джемре споделя на Мехмет Емир, че повече няма да го притеснява и че ще напуснат пристройката. Мехмет Емир я спира и ѝ казва да не си върви, след което я целува.

Докато Ефсун и Бахар са на вечеря с новия съдружник, в ресторанта се появява Арда. Той ѝ пада на колене, а цигулки засвирват до тях. Ефсун бързо се качва в хотелската стая, а Арда я последва. Тя му затръшва вратата под носа, а той не спира да ѝ се моли. Изведнъж Ефсун вижда цялата стая украсена с цветя. Ефсун отваря вратата, а Арда я качва на гръб и слиза надолу с нея.

Ганимет пристига в Геленджик и отива при Султан да ѝ иска обяснение за убийството. Зейнеп се появява и прегръща жената, която я е отгледала. След това Ганимет отвежда Зейнеп.

Атеш отново издебва удобен момент и припомня на Кенан, че няма да се отърве толкова лесно. Кенан до толкова се наплашва, че сънува как Атеш го гръмва с пистолет.

Хайрие и Джемал решават да не остават в къщата на Ганимет, след като Зейнеп се е върнала при старата. Джемал води майка си в луксозен хотел, където тя се разполага като царица. На сутринта Джемал запознава Хайрие с Мюге.

Ефсун, Арда и Бахар се връщат в Истанбул. Ефсун кара Арда да я ревнува като започва да взима мерките на полуголи мъже.

Зейнеп разбира за убийството и отива на пресконференцията на „Льо Ефсун“, за да разобличи Арда и Ефсун пред всички (17-и ноември)

Конференцията, организирана от „Льо Ефсун“, започва. На нея са Ефсун, Арда, Бахар, Атеш и новият съдружник на Ефсун. Зейнеп се гласи да отиде и тя. Докато журналистите разпитват новите съдружници, Зейнеп се появява и проваля всичко, като започва да намеква за убийството и за фалшивия брак на Ефсун и Арда.

В същото време Султан бърза да стигне преди Зейнеп. Успява да спре Зейнеп точно преди да каже, че Арда е убил човек.

Ефсун се обръща към Арда и му казва, че всичко свършва, защото ще бъдат разкрити. Арда ѝ казва, че въпреки всичко много я обича. Двамата се прегръщат пред всички. След като ги вижда, Зейнеп се отказва да разкрие ужасната тайна.

Мюге и Хайрие отиват на масаж във фирмата. Хюлия също влиза и ги заварва двете. Разбира за връзката на Мюге и Джемал. Хюлия скача да бие Хайрие, а Мюге се опитва да я удържи.

Пресконференцията свършва и Арда и Ефсун отиват при Султан, за да видят какво става и какво всъщност е имала предвид Зейнеп с намеците. Султан им разказва, че Джеврие е казала на Ганимет и Зейнеп.

Мюге се връща в имението и си събира багажа. Хюлия я пита какво прави, а Мюге ѝ отвръща, че напуска този дом.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Информация за Tvnovellas.blogspot.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 13 ноември 2017 г.