Моят живот еп. 266, 267, 268, 269, 270 от 06, 07, 08, 09, 10.11.2017

Джемре пристига в хотела да предупреди Бахар и Атеш, но е наръгана с нож от Ейюп (06-и ноември)

Кенан гони Джемре в пристройката, а тя се опитва да вземе телефона от леля си и да предупреди Атеш и Бахар. Тя обаче не ѝ го дава и я бута на земята. След това я заключва в стаята. Джемре се чуди какво да прави. Накрая излиза през прозореца и тръгва към хотела.

Джемал иска да говори със Зейнеп, но тя не желае да го вижда. Прибира се при Султан и започва да плаче. Султан я утешава.

Лелята на Джемре отива в имението и съобщава на Кенан, че племенницата ѝ е отишла в хотела, за да предупреди Бахар и Атеш. Кенан влиза в банята, за да се обади на хората си, но телефоните са им изключени. Чупи стъклото, а Хюлия го пита дали е добре.

Ейюп и още един пристигат в хотела. През това време Бахар и Атеш се отдават на любовта си, но са прекъснати от почукване на вратата. В стаята влиза рум сервиз. През това време Джемре пристига с такси. Ейюп я пресреща, а тя включва алармата. Всички излизат от стаите и започват да бягат. Ейюп притиска Джемре в стената и я наръгва с нож. Бахар и Атеш я виждат просната в коридора. Откарват я в болница.

На следващия Кенан пребива Ейюп, защото не си е свършил работата.

Мехмет Емир идва на посещение при Джемре. Тя се радва да го види.

В „Льо Ефсун“ идва първата клиентка. Бахар и Ефсун не могат да повярват. Веднага след нея идват още хора.

Джемре е изписана, а Мехмет Емир ѝ помага. Хюлия ги вижда на излизане от имението.

Магазинът на Ефсун е препълнен от клиенти. Едвам им смогва на поръчките. Султан поздравява племенницата си за успеха ѝ.

Ейюп стреля в Хюлия, Мюге и Джемал (07-и ноември)

Идват журналисти пред дома на Ганимет. Старицата не желае да говори и влиза вътре. Жените от квартала се събират и ги гонят, те обаче не поддават и продължат да чакат. Ханифе вижда възможност и отива да им даде интервю.

Ейюп е бесен на Кенан и започва да преследва колата, в която са Хюлия, Мюге и Джемал. Той им препречва пътя и вади пистолет. Джемал връща рязко колата назад, а Ейюп стреля в предното стъкло. Тримата успява да избягат и отиват в хотела. Цялата кола е надупчена, а Хюлия споделя на мъжа си какво са преживели. Кенан е бесен на Ейюп. Той поздравява Джемал за смелата постъпка.

Атеш отива да говори с Джемре и я пита кой я е наръгал. Джемре му признава, че е Ейюп. Кенан вижда възможност и насъсква Атеш срещу бившия си охранител. Атеш отива да го издаде на Исмаил.

Зейнеп се прибира в квартала, а един куп репортери обграждат колата ѝ. Ханифе се забавлява отстрани. Зейнеп им се измъква и влиза в къщата на Ганимет. Носи ѝ подаръци. Ганимет ѝ казва да си върви.

Хюлия започва да се държи човешки с Джемал и му благодари, че ги е спасил.

Докато се прибира, Джемал вижда билбордове, на които е жена му Зейнеп. Прибира се и си подстригва косата. Вече е един от хората на Кенан.

Зейнеп и Султан излизат на вечеря, а Ефсун подготвя романтична изненада на Арда.

Атеш и Исмаил намират Ейюп обесен с писмо, което го уличава като убиеца на Дорук. Ефсун украсява със свещи дома си и двамата с Арда се целуват (08-и ноември)

Иляс идва на вечеря в дома на Джевре. Там са Музафер, Салих и Ханифе. Започват новините и всички виждат интервюто, дадено от Ханифе относно Зейнеп. Джеврие подгонва Ханифе из квартала, а Ханифе започва да крещи за помощ. Ефсун се радва отстрани и насърчава Джеврие.

Арда отива в Геленджик при Ефсун. Той ѝ носи букет цветя. Ефсун го вика вътре, където е приготвила вечеря и украсила със свещи.

Джемал отива в ресторанта, където вечерят Зейнеп и Султан и хвърля пачка с пари на масата им. Султан посяга да го удари, но той ѝ удържа ръката.

Арда и Ефсун се целуват. Ефсун се чувства неловко, но е щастлива.

Кенан е хванал Ейюп и го кара да напише писмо.

Ганимет решава да замине. Сбогува се с всички близки в квартала. Зейнеп я вижда я моли да не заминава. Ганимет обаче е непреклонна и тръгва. Султан се опитва да успокои Зейнеп, но тя ѝ се нахвърля. Започва да хвърля обувките, които носи и жилетката, с която се топли.

Арда, Ефсун, Атеш и Бахар се събират на сутрешна закуска. Исмаил вика спешно Атеш. Полицията започва акция и намират провисналото тяло на Ейюп един склад. Исмаил и Атеш намират писмото, в което пише, че той е убил Дорук.

Атеш бута Кенан от една сграда, Зейнеп напада Мюге, а Арда пребива Джемал (09-и ноември)

Атеш е бесен и отива при Кенан. Заявява му, че знае, че той е убил Ейюп. Двамата се скарват жестоко и Атеш взима една дъска и го удря. Кенан пада от последния етаж на строителна сграда. Исмаил става свидетел на случката.

Зейнеп отива пред холдинга на Атахан и вижда Мюге и Джемал заедно. Разярена, напада Мюге. Двете се сбиват, а охраната едвам ги разтървава.

Отвеждат Кенан в болница.

Докато Ефсун, Султан и Арда са покрай басейна, три момичета закачат Арда. Ефсун им прави забележка и им казва да се махат.

Арда става свидетел как Джемал докосва Мюге по косите. Арда хваща Джемал и започва да го налага с юмруци. Докато се бият, се хвърлят в басейна, където продължават да се бият.

Хюлия разбира, че Атеш е бутнал Кенан и му се нахвърля. Хюлия влиза при Кенан, който е целият изпотрошен.

Арда се напива и със Зейнеп се качват в хотелската стая, а непознат мъж се появява на приема на Ефсун и… (10-и ноември)

Джеврие заварва Ханифе да се гримира и гласи за приема. Хваща я за косата пред Музафер и я затваря в кухнята. Ханифе започва да купи съдовете от яд. Джеврие влиза да види какво става, а Ханифе я избутва и бяга.

Мюге и Джемал се появяват на приема, организиран от Ефсун във фирмата, под ръка. Журналистите ги снимат. Тя го целува пред тях.

Зейнеп излиза да дефилира пред всички, тъй като е лицето на „Льо Ефсун“.

На приема се появява непознат мъж с охраната си.

Ефсун и Арда се скарват и започват да си викат пред всички. Ханифе злослови отстрани.

Арда се напива и открито започва да сваля жените. Зейнеп отива при него, за да говорят. Помага му да излязат от помещението. Ханифе ги проследява и снима с телефона как тя е го е прегърнала.

Джеврие отива при Салих да му поиска помощ за Ханифе. Той е пиян и ѝ разкрива неща, от които тя се хваща за главата. Тръгва да бяга, а Салих се опита да я спре. Джеврие се обръща рязко и го бута. Той си удря главата в колата и пада на земята, целия в кръв.

Арда и Зейнеп влизат в една от хотелските стаи. Когато той заспива, тя се наваля да го целуне, но се отдръпва. Оставя му пари и бележка на нощното шкафче, като по този начин му го връща.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Информация за Tvnovellas.blogspot.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 6 ноември 2017 г.