Моят живот еп. 261, 262, 263, 264, 265 от 30, 31.10. и 01, 02, 03.11.2017

Арда предлага брак на Ефсун пред всички, а Джемал вдига скандал на дефилето на Ефсун и Зейнеп го гони (30-и октомври)

Атеш влиза в дома на Джемре и забелязва счупеното стъкло. Вижда сина на Джемре и се сеща за Дорук. Кенан подслушва разговора им от съседната стая.

Докато Ефсун и Бахар дават насоки на Зейнеп относно моделството, Хайрие ги наблюдава отвън. Влиза вътре и се възмущава от роклята, която е облякла. Ефсун и Бахар я поставят на място.

Започва модното дефиле, организирано от фирмата на Ефсун. Всички са заели места. Бахар и Ефсун подготвят моделите и най-вече Зейнеп, която е нервна.

Султан се появява под ръка с Арда. Хюлия отново роптае пред Кенан. Мюге пък е с гаджето си и нарочно дразни майка си.

Арда вдъхва кураж на Ефсун зад сцената и тя излиза, за да даде началото на дефилето. Изведнъж на сцената се появява Арда и пада на колене, за да поиска ръката ѝ. На Хюлия ѝ става лошо. Ефсун приема предложението за брак и всички им ръкопляскат.

По-късно докато Зейнеп дефилира, Султан ѝ се радва и ръкопляска.

Джемал влиза и вижда Зейнеп в оскъдна рокля. Приближава се към сцената, а Ефсун изтръпва, за не ѝ провали ревюто. Джемал се качва на сцената, започва да крещи и да дърпа Зейнеп. Султан застава през Зейнеп, а Зейнеп гони Джемал.

Джемал отива да се напие в бара на хотела. Вижда как Мюге и гаджето ѝ се карат. Става и набива младежа. Води Мюге при Мехмет Емир.

Арда и Ефсун се целуват влюбено, а Султан и Ганимет се сбиват и падат в морето (31-и октомври)

Султан и Зейнеп се прибират с такси от ревюто, а Ханифе ги гледа злобно. Зейнеп отива при Ганимет, а Султан я защитава пред доведената ѝ майка и свекърва ѝ Хайрие заради облеклото. Накрая Зейнеп си тръгва със Султан, а Ганимет се разплаква, че я изоставя. Ханифе отново предизвиква Зейнеп и Султан е готова да я набие. Джеврие спира дъщеря си. Джемал е зад тях и се нахвърля с обиди на Зейнеп. Накрая Зейнеп и Султан се прибират в къщата на Иляс.

След края на ревюто Арда и Ефсун сядат да говорят. Двамата вече са много близки, като срещата им завършва с целувка. Хюлия става свидетел на романтичния момент.

Ганимет и Султан си определят среща на един кей. Двете се скарват заради възпитанието на Зейнеп. Сбиват се и падат в морето. Започват да се давят, тъй като и двете не знаят да плуват.

Хюлия се качва на сцената и започва да плаче заради целувката на Арда и Ефсун. Тя ги прекъсва и те ѝ казват истината в лицето и си тръгват.

Двама рибари успяват да спасят Ганимет и Султан.

Джемал става личен шофьор на Мюге.

Кенан изхвърля Джемре на улицата, Мехмет Емир ѝ помага. Зейнеп и Арда заминават заедно (01-и ноември)

Хайрие гледа снимката на Зейнеп във вестниците и злослови пред Ганимет. В същото време Зейнеп идва и заявява на Ганимет, че е дошла да си прибере багажа. Възрастната жена я умолява да не го прави, но Зейнеп е обидена. Пред очите на Ганимет, Зейнеп се качва в луксозната кола, изпратена от Ефсун.

Мехмет Емир разговаря с Джемре и я погалва по бузата. Кенан ги наблюдава отстрани и е доволен от развоя на събитията.

Мюге е на заведение с приятели. Идва гаджето ѝ, което започва да я прегръща. Мюге иска да накара Джемал да ревнува, който ги гледа отстрани. Джемал отива и хваща младежа за гушата. Той си тръгва, а Мюге решава да го последва. Джемал я предупреждава да не се занимава с него, но Мюге не го слуша.

Охраната на Кенан отива в дома на Джемре и изхвърля всичко през прозореца. Кенан започва да скубе Джемре пред детето ѝ. Съседите се събират около къщата. Ейюп изкарва Джемре и детето навън и ги бута на земята.

Зейнеп, Султан, Ефсун, Арда и Бахар отиват на почивка и по работа в луксозен хотел.

Мехмет Емир отива в квартала на Джемре и я вижда на улицата с куфарите. Помага ѝ с багажа и ги качва всичките в колата.

Арда и Зейнеп се засичат в асансьора и слизат заедно. Когато се отваря Султан ги вижда и стиска за ръката Зейнеп и ѝ прави забележка. По-късно Султан дърпа Арда настрани да поговорят.

Атеш предлага брак на Бахар, тя приема. Джемре се нанася в пристройката до Атахан (02-и ноември)

Мехмет Емир води Джемре, детето ѝ и жената, която ѝ помага, в дома си. Той съобщава новината, че ще останат в пристройката, на Хюлия и Кенан. Хюлия веднага скача против.

Мехмет Емир звъни на Джемал да прибере Мюге. Мюге е на дискотека с приятели и не желае да слуша охраната си. Удря го, а Джемал я вдига на рамо и я отнася.

Зейнеп се приготвя за снимки на морето. Бахар, Ефсун и Арда следят отблизо работата на новата моделка. Султан пък се разхожда на една камила отгоре, любувайки се на времето.

Хюлия отива в Геленджик, за да говори с Фулия.

Мехмет Емир идва във фирмата. През това време Кенан отново се кара с Джемре. Мехмет Емир става свидетел на заплахите му към нея.

Мюге пада от бягащата пътека във фитнеса и се навяхва глезена. Джемал ѝ помага да стане.

Арда приготвя нова изненада за любимата си Ефсун. Той я качва на делтапланер. Когато се издигат във въздуха над морето, Ефсун започва да крещи от страх. По-късно Ефсун, Арда и Зейнеп подкарват джетове, а Ефсун пада в една дупка и се изгубва. Арда по-късно я намира.

Вечерта всички си прибират в Геленджик. Целия дом на Иляс е украсен, а дворът е пълен с хора. Ефсун води Бахар до Атеш, който ѝ пада на колене пред всички и ѝ предлага брак. Бахар приема.

Бахар и Атеш се женят, Кенан организира убийството им (03-и ноември)

Бахар си облича булчинската рокля, а Иляс се просълзява като я вижда. Връзка ѝ червена панделка през кръста. Мехмет Емир ѝ подарява пръстена на Хасрет. Двамата с Бахар се прегръщат. Бахар хваща под ръка двамата си бащи и тръгва към олтара. Съдията венчае Бахар и Атеш и ги обявява за съпруг и съпруга. Веселбата започва…

По-късно всички гости се пренасят в дома на Атахан. Хюлия и Кенан гледат от балкона и злословят. Исмаил заглежда Ефсун, а Арда му се заканва. За малко да се сбият. Дженгиз се намесва и ги възпира.

Зейнеп забелязва как Мюге и Джемал се изнизват един след друг навън. Проследява ги и вижда как тя го целува по бузата. Вдига им скандал и си тръгва. Мюге съжалява.

Кенан демонстративно слиза при Бахар и Атеш и започва да хвърля пари. Ефсун взима една чаша шампанско и залива очилатия убиец. Арда и Ефсун започва да се хилят, а Арда взима още една чаша и я хвърля в лицето му. Джемре пита Атеш няма ли и той да си вземе чаша. Атеш последва примера на Ефсун и Арда. Кенан си изтрива очилата и отива в кухнята.

Лелята на Джемре тръгва да почиства Кенан, но той ѝ се разкрещява. Джемре чува новия коварен план на Кенан относно Бахар и Атеш. Кенан ѝ казва, че ще я убие, ако им каже нещо. Бахар и Атеш се сбогуват с всички и се качват в колата, за да отпътуват на меден месец. Преди това Бахар хвърля букета и той пада пред Мюге. Когато Бахар и Атеш тръгват, Кенан се обажда на наемниците си.

Джемре влиза в кухнята и удря Кенан с една чиния по главата. Кенан се обръща и зашлевява, сваляйки я на земята. Хюлия става свидетел на сцената и пита мъжа си какво става.

Кенан гони Джемре в пристройката, а тя се опитва да вземе телефона от леля си и да предупреди Атеш и Бахар. Тя обаче не ѝ го дава и я бута на земята. След това я заключва в стаята. Джемре се чуди какво да прави. Накрая излиза през прозореца и тръгва към хотела.

Бахар и Атеш пристигат в хотела. Двамата се отдават на любовта си, но…

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Информация за Tvnovellas.blogspot.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 3 ноември 2017 г.