Моят живот еп. 181, 182, 183, 184, 185 от 10, 11, 12, 13, 14.07.2017

10 юли –

Исмаил отива да посети Бахар, за да разбере как се чувства след преживяното.

Бахар много липсва на Ефсун. Тя не спира да гледа снимката на сестра си и да плаче.

Гюлесер решава да напусне къщата на Иляс и Мюджеля. Тя си събира багажа и тръгва заедно със сина си.

Бейза събира всички дрехи на Ефсун по нареждане на Хюлия. Лелята на Бахар не иска да вижда никакви вещи на измамницата в имението си.

Ефсун отива у Исмаил, за да говори с нея. Там я посреща Бахар, която след като я вижда, я гони от апартамента в присъствието на Исмаил.

Атеш отива да говори с Арзу в хотела, в който е отседнала със сина ѝ. Малкият излиза от апартамента, а Арзу си мисли, че е избягал и се панира. Детето слиза в гостната и се крие до един стол. Атеш го вижда и започва да го разпитва. Дорук разказва на Атеш за баща си. Атеш иска снимка, за да го види и детето му дава такава. Атеш вижда себе си на снимката. Дорук става и прегръща Атеш.

Хасрет отива при Иляс, за да му иска обяснение за всички изречени лъжи.

Арзу се появява и разказва на Атеш за сина им.

Иляс решава да сложи край на живота си. Той пише писмо до Бахар и слага бесило на врата си. През това време Бахар пристига в къщата. Докато Бахар го търси вътре, Иляс провисва на въжето. Бахар го вижда…

11 юли –

След като вижда Иляс провиснал, Бахар започва да крещи за помощ. Ганимет и Музафер помагат на Бахар и режат въжето.

Едно дете отива при Мюджеля, Султан и Ефсун и им съобщава за инцидента.

Всички се струпват и помагат на Иляс да се свести. Пристига и линейката. Бахар се качва с него и тръгват за болницата. Иляс се събужда в линейката, а Бахар е безмълвна.

Музафер дава писмото, което Иляс е написал до Бахар, на Султан.

Арзу и Дорук отиват на гости при Атеш.

Иляс е стабилизиран, а Бахар му казва, че никога няма да може да му прости за това, което са ѝ причинили. През това време идват Ефсун, Султан и Мюджеля, а Бахар си тръгва.

Лекарите съобщават на близките на Иляс, че той трябва да бъде опериран. Операцията обаче е непосилна за тях, тъй като струва 15 000 лири.

Всички от квартала отиват да помогнат да бъде преобразена къщата на Иляс. Те боядисват и пренасят мебели, като по този начин помагат на семейството, което е в безизходица.

Бахар отива в полицейското управление, за да подаде жалба срещу осиновителите си и сестра си.

Ефсун решава да поиска пари за операцията на Иляс от Мехмет Емир. На вратата обаче я посреща Хюлия, която с викове я бута на земята. Мюге се намесва и застъпва за Ефсун. Ефсун си тръгва разплакана.

12 юли –

Бахар подава жалба в полицията срещу тези, които съсипаха живота ѝ. По-късно се обаждат и съобщават новината на Хюлия, тя е на седмото небе.

Бахар е нервна. Тя се среща с истинските си родители, но все още не е готова. Тръгва си.

Късно вечерта Бахар и Атеш се прибират. Бахар припада пред къщата. Атеш веднага вика лекар. През това време идва Арзу, а Атеш отново се скарва с нея заради Дорук. Хасрет слиза от таксито, за да види дъщеря си, но чува разговора между Арзу и Атеш. Разбира, че Атеш има син от друга.

Атеш отива в хотела, за да вини сина си. Сяда до него и го помилва по ръката докато спи. Хасрет остава у Атеш, за да се грижи за Бахар.

Ганимет се заема да помогне на Иляс с помощта на хората от квартала. Тя носи парите в болницата и ги дава на Султан и Ефсун. Ефсун се разплаква от радост. Мюге също носи определена сума.

Исмаил иска да вземе показания от Ефсун, заради жалбата. Ефсун смята да се предаде в полицията, но Султан я убеждава да не го прави. Докато Исмаил отива към болницата, Ефсун бяга по заръка на леля си.

Бахар идва в съзнание, но нито Атеш, нито Хасрет смеят да ѝ признаят истината за Дорук.

13 юли –

Операцията на Иляс минава успешно и той е изписан. Джеврие започва да се закача със Салих, а Мюджеля да ревнува.

Исмаил и Дженгиз продължават да обикалят улиците на Геленджик и да търсят Ефсун. Тя обаче се е скрила. Двамата отиват в новия дом на Иляс, но Мюджеля и Султан заявяват, че не знаят къде е отишла.

Музафер намира Ефсун, която се е скрила в къщата си зад оградата и плаче. Тя я прибира в дома си и я нахранва. По-късно Ефсун се среща със Султан.

Мюджеля излиза на пазар, а Ганимет издебва момента и отива в къщата, докато Иляс е сам. Тя търси писмото, което Иляс е написал, мислейки, че е нещо свързано с нея и дъщеря ѝ. Мюджеля обаче се връща до къщата, защото е забравила нещо. Тя чува цялата истина от устата на Ганимет и е в шок. Разбира, че Ганимет е осиновила дъщерята на Султан – Зейнеп.

Хюлия отива на посещение при Бахар в къщата на Атеш. Ганимет разбира, че Ефсун е останала в къщата на Музафер.

Ефсун се обажда на Бахар и иска да се срещнат. Бахар отива на уреченото място, а Ефсун я прегръща. Бахар обаче е устроила клопка на сестра си.

14 юли –

Ефсун и Бахар се срещат. Ефсун е очудена, че Бахар и е позволила да я види след всичко, което тя и семейството и причиниха. Ефсун казва на сестра си, че много съжалява, но Бахар продължава да я гледа празно. Ефсун започва да разказва всичко на Бахар, но в един момент чува сирените от полицията. Бахар продължава да я гледа, а от полицейската кола слиза Исмаил. Ефсун не може да повярва, че Бахар я е предала на полицията. Исмаил я арестува. Султан отива в къщата на Ганимет, за да вземе Ефсун. На вратата я посреща Музафер. Султан и казва, че е уредила всичко и с Ефсун вече може да тръгват. Когато влиза в къщата и вижда, че Ефсун я няма, Султан и Ганимет се скарват. В колата Исмаил пита Ефсун как е могла да причини толкова болка на сестра си, която правеше всичко, за да е щастлива тя. Салих казва на Султан, че Мюджеля я няма. Мехмед Емир казва на Хюлия, че Ефсун е арестувана. Хюлия е на седмото небе от щастие и прегръща брат си. Ганимет отново отива при Иляс, за да го пита къде е сложил писмото. Музафер отива в къщата на Иляс. Тя пита Ганимет какво толкова трябва да и каже Иляс при положение, че той не може да говори, но Ганимет и се скарва и излиза от къщата. Султан отива в полицейското управление при Ефсун. Хюлия също не издържа и отива в полицията, за да види Ефсун. Атеш казва на Бахар, че той ще бъде адвокат на делото на Ефсун.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Инфо: TVNovellas.blogspot.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 13 юли 2017 г.