Морски тюлени – AXN сериал

„Морски тюлени“ с премиера за България на 2-ри април

След 12 сезона в ролята на бившият рейнджър и настоящ агент от ФБР Сийли Буут в сериала „Кости“, с директен скок в кожата на морският тюлен Джейсън Хейс в един от пролетните хитове на AXN, Дейвид Бореанас споделя какви са приликите и разликите между двете роли:

„Има осезаема разлика, единственото общо между тях е, че и двамата служат в армията. Личният живот на Джейсън е много по-напрегнат, той трябва да се справя с много повече проблеми от лично естество, докато при Буут нещата бяха доста по-ясни и той решаваше проблемите си със замах.

Професионалният живот на морските тюлени е построен около контролирания хаос. Насред най-големият хаос, тогава, когато другите губят самообладание и хукват на посоки, те трябва да останат тихи и незабележими. Всичко е изчислено, движат се като в забавен кадър, в пълна тишина, невидими. И когато се приберат в къщи, нищо чудно, че семейното барбекю или посещението в магазина в час пик може да ги напрегне до крайност…”

Премиерата за България най-новата военна драма на CBS „Морски тюлени“ е на 2-ри април от 22:00 по AXN. Сериалът проследява професионалния и личен живот на един от най-елитните отряди професионални войници докато тренират, планират и изпълняват най-опасните и рисковани мисии, които родината им възлага. Хейс е уважаваният и непоколебим лидер на Първи отряд, чийто личен живот страда най-много, заради отдадеността към работата му. Най-довереният му човек Рей Пери е дясната му ръка, а гърбът му пази Сони Куин – талантлив и лоялен войник, с доста цветно минало, който все още се бори със самоунищожителните си наклонности. На стаж и надявайки се да се присъедини към отряда на Хейс е съвсем младият Клей Спенсър – второ поколение „тюлен“, който говори няколко езика и притежава безкрайна енергия и отдаденост. Важен принос към успеха на отряда има и анализаторът от ЦРУ Манди Елис, която е жертвала всичко, за да посвети живота си на борбата срещу тероризма, също както и Лиза Дейвис – логистик и неофициална майка на екипа, която има грижата да подсигурява подопечните си с всичко необходимо за всяка предстоящата мисия. Запращани в различни точки на света само с едно телефонно обаждане и знаейки високата цена, която плащат те и семействата им, този здраво споен отряд морски тюлени проявява непоколебим патриотизъм и преданост към Родината, дори в лицето на най-силния враг.

Гледай онлайн

Коментари (1)

Публикувано в на 31 март 2018 г.