„Море от любов“ представя: Веско Маринов и щастлива интернет любов

Веселин Маринов е специален гост – изненада в  „Море от любов“

…и една интернет любов, прераснала в щастлив брак

Любимецът на народа Веселин Маринов е специалната изненада в таз седмичното издание на „Море от любов”.

Наталия Симеонова и екипът на романтичното шоу потърсиха гласовития българин от името на близнаците Рени и Симеон, които решиха да направят незабравима изненада по случай рождените дни на родителите си.

Така Иван и Ели, които от години не пропускат концерт или нов албум на музикалния си идол, се озоваха в офиса на Веселин Маринов без изобщо да подозират нито къде са, нито каква среща им предстои.

Обичаният певец от своя страна бе приел празника на двамата си почитатели и като свой и бе подготвил лични подаръци за рождениците.

Какви бяха те и как премина срещата на сащисаните от сбъдната мечта  Иван и Ели с Весели, това ще видим в събота, 30 октомври от 17 часа по bTV.

В другата история пък ще се срещнем с Росен и Евгения от София. Двамата се запознават преди 8 години в интернет и 2 месеца след първата им среща се женят. Любопитен факт е, че от общо 40-те гости на брачната церемония, 36 са приятели на младоженците от интернет!

След прекрасното начало, животът на двамата се превръща в поредица от житейски изпитания. Въпреки трудностите, обаче, въпреки страховете и колебанията, никой от тях дори за миг не спира да вярва в силата на своите чувства.

Към „Море от любов” се обърна Росен, за да изкаже най-искрената си и дълбока обич и благодарност към своята любима Евгения.

Събота, 30.10.2010, 17:00 часа, bTV

Коментари (0)

Публикувано в на 28 октомври 2010 г.