„Моранди“ и Азис пеят в Байландо – но без Маргарита Михнева!

Нов герой влиза в Байландо

Тайнственият ангел застава до Крис Григоров, Маргарита Михнева ще работи за каузата на момчето извън сцената на мечтите

„Подготвила съм човек, който достойно може да ме замести и съм убедена, че пее по-добре от мен. Аз продължавам с работата за каузата на Крис и ще ме виждате в понеделниците, когато ще се явявам не с песен, а с отчет за свършената от мен работа”, мотивира се на излизане от Bailando Маргарита Михнева. Така тя ще потвърди понеделник вечерта, пред зрителите на предаването, че не се разделя с благотворителното шоу и се чувства ангажирана с каузите на всички мечтатели.

В нощта на песните предстои смяната на ролите в Bailando, като името на новия герой за мечтателя Кристиян Григоров е изненада, която ще се разкрие на живо в предаването. Зрителите ще разберат кой е новият герой за Крис още първата вечер през новата седмица на Bailando, когато ще получи своето „кръщение” в каузата. Новият тандем ще продължи набирането на средства за медицинското оборудване в клиниката в Горна Баня, за да се лекуват деца с костни проблеми.

С ретро изпълнения ще се представят 17-те двойки мечтатели, които продължават месец след старта на благотворителното шоу. През миналата седмица, след титаничен сблъсък между пет пеещи двойки, в нощта на мечтите си тръгнаха Иван Лечев и Даниела Събева. При танцовите двойки, от невероятните изпълнения на Ширин Местан и Станимир Хасърджиев и Калина Крумова с Александър Бонев, зрителите предпочетоха да извадят от сцената младата депутатка и нейния партньор.

Предстоящата седмица в Bailando ще бъде „натоварена” и откъм гостувания на известни изпълнители. Зрителите първо ще видят Азис на живо в понеделник с изпълнение на Лили Иванова, след което той ще гостува и в журито. Азис няма да вдига оценки за изпълненията на мечтателите, но ще коментира представянията им.

Във вторник, в нощта на танците,  специалната изненада за зрителите е румънското хит дуо Morandi. Заедно с победителите от 2008 в Европейските награди на MTV, ще излязат и момичетата от Neshka art.

Bailando се излъчва понеделник, вторник и четвъртък от 20:00 часа, само по Нова телевизия

Коментари (2)

Публикувано в на 17 октомври 2010 г.