Моето име е Ърл и ще си изчистя кармата по ТВ+!

Ърл и неговата философия за кармата се завръщат в ефир по ТВ+
Държава: САЩ
Година:2005
Режисьор: Марк Бъкленд
Актьори: Джейсън Лий, Итън Супли, Джейми Пресли, Надин Веласкес и др.

Комедийният сериал на Twentieth Century Fox „Моето име е Ърл” (My name is Earl) се завръща в ефира на TV+.  От 30 март първият сезон на хитовия щатски сериал ще завладее отново екрана с екстравагантното си чувство за хумор и увлекателния начин, по който разказва историята на погрешния избор. Сериите от първия сезон телевизията ще излъчва по две последователно от 21:30 до 22:20 часа.

Главен герой в едноименния сериал е Ърл (Джейсън Лий), който е далеч от представата за положителен герой заради множеството погрешни завои, които е вземал по магистралата на живота. И тогава проблясък на светлина променя неговия живот, превръщайки го в епична история за човек, който се опитва да направи невъзможното – да върне времето назад.

Всичко се променя, след като той спечелва малка награда от лотарията и най-вече след като не успява да вземе така желаната награда, защото …го блъска кола и той изгубва печелившия билет. В болницата, където е настанен, Ърл гледа предаване по телевизията, в което се разисква темата за кармата и как тя влияе върху живота на хората. Тази теория оказва толкова силно влиянив върху Ърл и в неговото съзнание се оформя идеята, че съдбата е тази, която се е намесила в този момент и в сблъсъка с колата той вижда наказание за всички злодеяния, които е извършил. Неговото приключение започва след като прави списък с всичките си грехове и се отправя на дълго пътуване, за да срещне всички хора от списъка и да получи прошка от тях.

Задачата никак не е лесна за сметка на екшъна, тъй като списъкът му включва повече от 300 прегрешения сред които „направих се на мъртъв, за да скъсам с гадже”, „случайно подпалих гора”, „откраднах пари от слепец” и др.

В своя пилотен сезон, „Моето име е Ърл”, печели наградата „People’s Choice, две награди „TCА, наградата на SAG за групово изпъление в комедия и две награди Еми за изпълнителните продуценти Гарсия и Бъкленд за сценарий и режисура. Доста впечатляващо.

Няколко верни приятели се присъединяват към Ърл в неговото приключение за изчистване на кармата: неговият злополучен брат Ранди (Итън Супли) и красивата Каталина (Надин Веласкес). Дори Дарнел (Еди Степълс), собственикът на Crab Shack, където ърл пие бира, предлага своята помощ. Но големият проблем е бившата съпруга на Ърл, Джой (Джейми Пресли), която няма да си мръдне пръста, за да му помогне, ако няма да получи нещо.

Правилен избор ще направи всеки, който следи Ърл всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:30 по TV+.

Видео анонс:

Коментари (0)

Публикувано в на 30 март 2011 г.