„Модерно“ показа снимки на Райна от преди 11 години (видео + смях!)


“Моден диктатор на седмицата” е Райна

Тази събота чаровната Райна стана “Моден диктатор на седмицата” в предаването на bTV “Модерно” с водеща Радост Драганова.

В модния дуел певицата събра вота на публиката за сметка на шампиона по карате и ученик на маестро Стефан Данаилов – актьора Асен Блатечки. Зрителите станаха свидетели на вълнуващ моден сблъсък между двамата, издържан в особено популярния напоследък кънтри стил, който вдъхнови Райна за последната й фотосесия.

В предаването Райна показа някои от най-любимите си тоалети, сред които и специално закупената за спомен от екскурзията в Тайланд традиционна тюркоазена ризка.

Певицата също така показа и любимата си чантичка от кокосов орех,“подарена с много любов от любим човек”, но подчерта, че не е купена от Бангкок, а е подарена много преди това.

Специална изненада за Райна бе рамка със снимка от награждаването й за “Мис Благоевград ‘99″, която почти предизвика сълзи от смях в очите на певицата, която с присъщото си чувство за хумор подчерта, че “най-впечатляващи са веждите и гримът” й.

Инфо: Planeta.TV

Видео: „Райна се лигави в Модерно по Бтв 24.04.10“

Коментари (1)

Публикувано в на 26 април 2010 г.