Моделка с високо IQ поема холивудските клюки на MSAT

Стюардеса – модел представя “5 минути в Холивуд” през юли

27 годишната стюардеса Вилиана Георгиева е новият водещ на предаването “5 минути в Холивуд” в ефира на MSAT.

Вилиана е модел повече от десет години и е една от малкото българки, които са дефилирали по модните подиуми в Милано за колекциите на “Кокай”, “Лореал” и други модни брандове.

Красивата софиянка е завършила “Икономика и бизнес администрация” в НБУ и тепърва предстои да учи магистратура, като се е насочила към две специалности – реклама и актьорско майсторство.

През целия месец юли Вилиана ще представя в студиото на MSAT последните новини от Холивуд и интересните случки от живота на най-известните.

“Хареса ми нейната естественост и интелигентно излъчване. Тя е лъчезарна и нетипична за моделка”, сподели избора за нов водещ продуцента на предаването Биляна Митева.

Страстта на Вилиана Георгиева са екстремните преживявания, харесва да лети с парапланер, както и да скача с еластично въже. Предстои до края на годината да запише курсове за скачане с парашут. Обича много да се занимава и с фотография, затова по време на лятната си почивка ще пътува до Република Хърватска, където ще снима на воля.

В момента Вилиана Георгиева е стюардеса и се надява след приключването на снимките и за предаването “5 минути в Холивуд” приятелите й във социалната мрежа фейсбук да надминат двете хиляди, колкото са към този момент.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 юли 2010 г.