Moby завърта зверски лондонски концерт по Z-Rock

MOBY – Live at the Roundhouse, единствено в ефира на Z-Rock

Този четвъртък, ден преди началото на най-горещия фестивал на България Spirit Of Burgas, един от хедлайнерите ще зарадва феновете си с уникален лайв, който ще бъде излъчен единствено по рок радиото на България – Z-Rock.

Суперуспешният лайв на Моби, който той направи в Roundhouse в Лондон през юни сега ще стане достъпен единствено на честотите на Z-Rock. В четвъртък вечерта в 20:00 слушателите на ZRock ще могат да чуят не само легендарните Porcelaine, Made Of Stars, Bodyrock, Why Does My Heart Feel So Bad и Lift Me Up, но и новите уникални сингли от последния албум Destroyed.

Албумът, който беше издаден тази пролет се препоръчва за консумация късно през нощта, когато градът вече спи.

2 Юни 2011 – Моби представя новия си албум Destroyed’ пред напълно разпродадената зала на емблематичния Roundhouse в Лондон.

Продуцентът и DJ  развълнува максимално наелектризираната си публика с едно от най-силните си концертни изпълнения в препълнената зала на емблематичната лондонска зала, построена през 1846 ‘Roundhouse’, като направи перфектния микс от влудяващо любими класики и най-интересното – новия звук на своя албум.
Пълен сет на концерта:

1. In My Heart

2. Go

3. WDMHFSB

4. The Day

5. Made of Stars

6. Beautiful

7. Bodyrock

8. Porcelain

9. LDID

10. Extreme Ways

11. Lift Me Up

12. Natural Blues

13. Disco Lies

14. Honey

Последният албум на Moby Destroyed, както и книга с негови фотографии излезе на 16 май за собствения лейбъл на артиста Little Idiot. В България Destroyed се разпространява от Анимато Мюзик на CD. Фотографската книга Destroyed е издание на Damiani, 128 страници, 55 фотографии, правени от Moby по целия свят.

Destroyed е одисея зад кадър с Moby, представяйки ни една страна от турнетата, която често остава скрита; моментите в нестествена среда като хотелски стаи, летища и бекстейдж зони. Албумът и фото книгата в комбинация дават личен поглед към света на Moby и творческия процес на артиста.  Музиката, както и снимките са направени през един и същи период и са вдъхновени от странния и несравним свят на пътуването по време на турне.

Песните на Moby от Destroyed са написани късно вечер в хотелски стаи по целия свят. Саундтрак към празния град някъде по света, някъде към 2.00 през нощта, Destroyed събужда нощни настроения, едновременно на тревожна изолация и комфорт от тихото уединение. Резултатът е колекция с 15 трака, които събират на едно място атмосферично и объркващо със заобикалящо и красиво. Албумът е богат на мелодии, които се забиват в мозъка с металическа сила.

Продуциран от Moby и миксиран от Ken Thomas (работил с всички от David Bowie и Queen до Sigur Ros и M83), Destroyed е записан с помощта на винтидж аналогово оборудване и миксиран на пулт Neve от 1972 от Abbey Road. Destroyed се препоръчва за консумация късно през нощта, когато градът вече спи.

Moby снима, откакто се занимава с музика и носи камера, където и да е. “Една от целите на моите снимки е да представя нормалното за странно и странното за нормално.”

Легендарните парчета Porceilane, Made Of Stars, Bodyrock, Why Does My Heart Feel So Bad, Lift Me Up, както и уникалните сингли от албума Destroyed, ще прозвучат в ефира на рок радиото на България – Z-Rock на 11 август (четвъртък), точно в 20:00 часа.

БИЛЕТИ ЗА ФЕСТИВАЛА:

Препродажба – в мрежата на Eventim.bg

1-дневен билет: 50лв.

3-дневен билет: 120лв.

На входа в дните на фестивала:

1-дневен билет: 60лв.

3-дневен билет: 140лв.

Виж секцията на Z-Rock в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

Коментари (0)

Публикувано в на 11 август 2011 г.