„Мобилна връзка“, „Жената на астронавта“ и още от филмите по bTV

Акценти от филмовата програма на bTV за периода 5 – 11 септември 2011 г.

ПОНЕДЕЛНИК, 5 септември
16:30 ЧАСА
Мултиплициране
Оригинално заглавие: Multiplicity (САЩ, 1996 г.)
Жанр: Комедия
Режисьор: Харолд Реймис
В ролите: Майкъл Кийтън, Анди Макдауъл, Харис Юлин

Ние всички играем много роли в живота си и в усилието да ги изпълняваме едновременно, някои страни от личността ни непрекъснато воюват с други страни.Но какво би станало, когато тези воюващи помежду си черти излязат от контрол?

СЪБОТА, 10 септември
16:50 ЧАСА
Мис Таен агент
Оригинално заглавие: Miss Congeniality (САЩ, 2000 г.)
Жанр: Комедия, Екшън
Режисьор: Доналд Петрие
В ролите: Сандра Бълок, Майкъл Кейн, Бенджамин Брат, Кандис Бъргън

Конкурсът „Мис САЩ“ е застрашен от провал след заплаха от един от най-коварните престъпници, изместен с прякора „Гражданина“. Агентите на ФБР отдавна преследват този психопат, но едва в този случай се разкрива възможност за успех. Те искат да внедрят своя агентка като участничка в конкурса. Те ще вербуват журито, за да може агентката да стигне до финал. Тя, агентката, естествено, ще бъде най-модерно екипирана за работата си. След преглед на личния състав се оказва, че специален агент Грейси Харт е най-подходящата кандидатура. Тя изглежда еднакво привлекателна както по бански костюм, така и във вечерен тоалет. Но има една подробност – Грейси не обича да носи рокли и високи токчета. А като че няма и никакво желание да дефилира сред „банда девойки по бикини, които говорят само за световния мир“. Затова ФБР наема опитния консултант Виктор Мелинг, който трябва да преобрази Грейси в бъдещата съвършена Мис. Но съдбата на красавицата зависи от баланса, а Грейси отказва да следва напътствията на Мелинг и застрашава своята привидно възможна мисия.

22:30 ЧАСА
Жената на астронавта
Оригинално заглавие: Astronaut’s Wife (САЩ, 1999 г.)
Жанр: Трилър, Фантастика, Драма
Режисьор: Ранд Равич
В ролите: Джони Деп, Чарлийз Терон, Клеа Дювал, Джо Мортън, Дона Мърфи, Ник Касаветес

Астронавтът Спенсър Армакост е бил на мисия, когато изведнъж е изгубил контакт. Когато се прибира у дома, за всички той изглежда същият, но за жена си е различен. Тя забременява и в процеса на бременност започва да усеща, че животът, който се намира в нея, не е от този свят.

Препоръчителен родителски контрол. Филмът не се препоръчва за лица под 12 години.
Филмът е със субтитри.

НЕДЕЛЯ, 11 септември
20:00 ЧАСА
Мобилна връзка
Оригинално заглавие: Cellular (САЩ, 2004 г.)
Жанр: Екшън
Режисьор: Дейвид Елис
В ролите: Ким Бейсинджър, Джейсън Стейтъм, Крис Евънс, Уилям Мейси, Ерик Олсън

Какво ще направите, ако нечий живот виси на косъм и възможността за спасението му е изцяло във вашите ръце? За Райън (Крис Евънс) този момент идва с трескаво телефонно обаждане за помощ от Джесика Мартин (носителката на Оскар Ким Бейсинджър).

Отвлечена и затворена на неизвестно място, Джесика умолява Райън да й помогне, преди похитителите й да се върнат да я убият. Без начин да разбере къде е тя и с бързо изчерпваща се батерия на мобилния си телефон, Райън се впуска в трескаво, безкрайно преследване с престъпниците в този повдигащ адреналина екшън.

Препоръчителен родителски контрол. Филмът не се препоръчва за лица под 12 години.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 септември 2011 г.