Много се лъжеш, че Райна не пее кавър! Видео + оригинала!

Гледай Райна – „Много се лъжеш“ онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=qL_SL4qUFFo

В средата на март Райна застана пред камерата, за да заснеме своя най-нов видеоклип. Той е към песента „Много се лъжеш“, която певицата вече представи на голяма сцена по време на Годишните музикални награди на „Планета“. Около две седмици след заснемането, парчето вече е в ефира на Планета HD.

Мелодията е на гръцки композитор, аранжиментът е на Ленко Драганов, а за текста Райна се довери на Мариета Ангелова. Вижте и гръцкия оригинал – Λένε на Shaya.

За първи път в новото видео изпълнителката не е заобиколена от мащабна масовка и много танцьори. Този път Райна се превъплъти в много секси роля, която е на границата на фината еротика. Режисьор на лентата е Николай Скерлев, с когото певицата е снимала много от своите видеопроекти. Стайлингът на звездата е по нейна идея и със сигурност ще провокира въображението на меломаните.

Песента „Много се лъжеш“ е първото музикално предложение на Райна след появата на албума „Вътре в мен“. Всичко в музикалния проект е много младежко, модерно, нахъсано и различно, и дава силен старт на бъдещия албум, по който певицата започва работа.

„Много се лъжеш“ е своеобразна музикална интерпретация на темата за мъжете, които избиват своите комплекси с хвалби за сметка на женските чувства. За тези от тях, които искат да подчинят на волята си жените, да се възползват от определени облаги, без самите те да влагат особени чувства в това.

Дали парчето е посветено на Константин, бившият възлюбен на Райна?!

За тази тематика изпълнителката не е провокирана от реално съществуващ обект в живота си, а от факта, че почти всяка жена в определен момент е срещала подобен мъж. За да предадат идеята и посланието на клипа, Райна и екипът, реализирал лентата, поставят акцента върху нея самата, без излишни сцени, герои и движения.

Залага се на непретенциозна визия, лек грим и изчистени кадри, в които чрез смислови препратки певицата дава своята позиция по темата. С този клип тя иска да внуши една любима своя сентенция – „сексапилът е състояние на духа, той не е грим, той е движение, аромат, той е поглед, сила, власт“.

Райна – „Много се лъжеш“, текст:

Хайде, на едро говори ми
живота обясни ми..
Хайде.. премълчи, че съм красива
всичко те издава.. боиш се от такива!

Искаш всичко друго – не и връзка..
искаш да не вадиш чувства
искаш да съм хлътнала по тебе,
да си създадеш самочувствие с мене!

Кой си мислиш, че ти си?
Кой? Вземи, замълчи си!
Мой не искам да бъдеш
Губя ли? Верно ли?
Много се лъжеш!

Кой си мислиш, че ти си?
Оуу, какъв си личи си!
С мен комплекси избиваш..
няма дори и за миг да ме имаш!

Давай, мръсница ме изкарвай
лъжи си и си вярвай
виж се – да губиш не умееш
цяла да ме имаш, но не смееш!

Искаш с мен да се показваш
и бивши да наказваш..
Искаш, но адски малко даваш,
даже и секунда с мен не заслужаваш !

Използвани са инфо и снимки на Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 29 март 2013 г.