ММА Георги Валентинов във ВИП Брадър, Шамара аут с онлайн видео и снимки

ММА Георги Валентинов във ВИП Брадър, Шамара аут

Мишо Шамара напусна завинаги Къщата на VIP Brother 2013

След успешен благотворителен търг Съквартирантите събраха сумата от 6 100 лв.

В понеделник вечер, след сериозна битка между устремените към финала Съквартиранти, Мишо Шамара напусна завинаги Къщата  на VIP Brother 2013. Първият спасен в ефира на Нова ТВ беше Пламен Медаров, който се оказа с безпрецедентен положителен вот. Още с влизането в студиото, българският рапър не пропусна да се поинтересува от политическите въпроси в страната. „Забавлявах се много! Разбира се, имаше и сълзи и скандали, като във всяка истинска къща!“ обобщи своето пребиваване в Къщата на VIP Brother 2013 Мишо Шамара.

Освен за номинираните Съквартиранти, вечерта се оказа изключително емоционална и за Златка Райкова. Бившата плеймейтка не скри радостта си, когато BIG Brother сбъдна нейното най-голямо желание, а именно влизането на половинката й – ММА боеца Георги Валентинов, в Къщата.

 Тази вечер от 20:00 часа зрителите на Нова ТВ ще видят Съквартирантите обединени както никога досега. Мотивирани от хуманна цел, всички те взеха участие в програма за събиране на средства, предлагайки на онлайн търг по една своя любима вещ. През последните седмици звездите успяха да съберат сериозната сума от 6 100 лв. и днес отборът на  Лияна, Ваня, Мишо и Станка, който показа по-голям резултат, ще има тежката дума в избора на благотворителната кауза, която Къщата да подкрепи.

Паралелно с благотворителния търг ще протече и финалът на мисията „Правилата са за глупаците”, която е определяща за новия седмичен бюджет на Съквартирантите. След положените усилия Съквартирантите ще спретнат истинско парти, в което емоциите ще се развихрят в провокативни танци, които ще предизвикат нови разговори в Къщата. Как ще приключи седмичната мисия и каква благотворителна кауза ще подкрепят Съквартирантите, ще разберете тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.  

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 5 ноември 2013 г.