Млатят с чехъл Стоянка Мутафова в „Столичани в повече“

Бой с чехли, неочакван флирт и неканена гостенка, окичена с чесън – в новия епизод на „Столичани в повече”

В епизод 3 от новия сезон на „Столичани в повече” напрежението между Рангел и Гълъбина ще прерасне в… бой с чехли. Освен сина им Радко, който отнася силен удар в слабините, баба Марийка също ще бъде потърпевша. Какво ще бъде принудена да планира майката на Рангел, зрителите на bTV ще разберат в сряда от 21.00 часа.

Неволята на бившия кмет на с. Извор ще продължи и на работния фронт. Рангел ще бъде въвлечен в неочакван флирт на новото си работно място. Освен опасната близост с новата  колежка, то ще осигури на Чеканов неочаквана изгода и… зареждане на празния хладилник.

Славка все още не е преглътнала разочарованието от избора на име за първородното й внуче – Салвадор. „Маминка” ще бъде изненадана изключително неприятно и от още едно събитие – майката на Йовка, Дора ще се появи на прага на дома им, окичена с огърлица от чесън и с жива  кокошка в ръка. Гостуването на Дора ще се окаже истинско предизвикателство за нервите на придирчивата Славка, а за капак Йордан ще я „изненада” с ново предложение за работа. Как ще се отразят неприятните изненади на семейство Лютови и кой ще бъде единственият, който ще извлече облаги от това, зрителите на bTV ще разберат на 27 март от 21.00 часа.

Съдбата ще бъде обаче на страната на Андрей Лютов – едно на пръв поглед непредвидено засядане в асансьора коренно ще промени отношенията между него и новата му колежка Дарина. Зоя от своя страна няма да се радва на такъв късмет – братът на Пацо ще се усъмни в достоверността на диагнозата й. Ще успее ли тя  да опази тайната за болестта си, ще разберете от следващия епизод на „Столичани в повече” в сряда от 21.00 часа по bTV.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 27 март 2013 г.