Младост, Драгалевци и Бояна! Откриват Танцова академия за вас! с онлайн видео и снимки

Младост, Драгалевци и Бояна! Откриват Танцова академия за вас!

Втора DANCE ACADEMY отваря врати в София на 28 март 2011

След 2 повече от успешни години на пазара и напук на  кризата Ана Дончева и Фил Сърмов откриват  втора танцова академия в София! Тя отваря врати на 28 март, а събитието ще бъде отбелязано, както е редно, с парти с музика и танци.

Сред поканените са много от приятелите на Академията : Мария Игнатова, Мария Силвестър, Наско Михайлов, Симона Пейчева и разбира се Марта Вачкова, Жана Танева, които са сред преподавателите в Dance Academy!

Прерастването на Dance Academy във верига е планирано отдавна, а сред целите на младите собственици е след като се наложиха в София в бъдеще да превземат и други градове в страната.

Близо година продължиха търсенето на подходящо местонахождение и основният ремонт, който превърна голите помещения в стилна и уютна танцова зала. Адресът на Dance Academy 2 е „Околовръстен път” 258, Камбаните Бизнес Център /срещу кино Арена/.

Мястото е изключително удобно за  живеещите „Драгалевци”, „Бояна”, „Младост”, а е и бързо достъпно от центъра на столицата.

Другата новина около Ана и Фил е, че подготвят танцов бал съвместно с Фондация „За нашите деца” . Събитието, озаглавено „Приказен танц”  ще се състои на 29 април в хотел Кемпински –Зографски. Събраните средства ще бъдат използвани от Фондацията за нейните цели – осигуряване на дом  и семейство на изоставените български деца.

Коментари (0)

Публикувано в на 24 март 2011 г.