Младост 5: Краси Радков пее като Мерилин Монро, но на китайски

Самурай, спа процедури и един забравен рожден ден ще изненадат Краси, Иво и компания във второто издание на „Младост 5” от 20.00 часа по bTV

В петък вечер, 22 март, от 20.00 часа е вторият епизод на новото импровизационно комедийно шоу на bTV „Младост 5”. Краси, Иво, Венета, Мариан и Иван Стоянов ще зарадват зрителите на медията със своите импровизаторски умения по теми като най-новото в спа процедурите, с какво един японски самурай може да отнеме живота си, как се прави стриптийз на песничката за „Патето Якe” и какви са най-новите тактики за ухажване на представител от противоположния пол.

Във втория епизод на „Младост 5” Иво ще докаже и затвърди своите музикални умения и няма да спре с опитите си да „свали” Венета. Краси Радков няма да остане настрана от събитията в апартамента и за пореден път ще се намеси. Поезия, музика и купон по повод един забравен рожден ден ще са само част от забавните моменти в шоуто. От 20.00 часа зрителите на bTV ще разберат и за колко време Краси може да снесе едно яйце (на снимката горе), как може да изпее Happy Birthday като Мерилин Монро, но на китайски, защо Мариан Бачев целува краката на Иво Сиромахов и в каква връзка и от кого са изречени думите: „От покрива тече отново/ а в нужника си нямаме вода”.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Иво пее:

Ванката самурай:

Венета на спа:

Иво:

Коментари (0)

Публикувано в на 22 март 2013 г.