Младите във ВИП Брадър отговарят на въпроси от 1 – 4 клас

Игра на нерви на метри от финала на VIP Brother 2017

Младежите в Къщата се превръщат в чавдарчета

Вторник вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA ще проследим извънредната ситуация, която Тото, Дани Златков и Шеф Петров създадоха в Къщата по време на живото предаване в понеделник. Съквартирантите на възраст под 35 години ще влязат в ролята на чавдарчета и ще отговарят на въпроси от учебниците за четвърти клас, а Мегз ще получи шанс отново да се превърне в пълноправен участник в шоуто.

В края на живото предаване в понеделник станахме свидетели на извънредна ситуация в Къщата. Напрежението между Тото, Дани Златков и Шеф Петров ескалира, а вторник вечер ще проследим от какво беше породена тази игра на нерви и до къде стигнаха участниците в нея. Остри реплики, твърдения за физическо посегателство и моментална намеса на Big Brother ще завладеят Къщата, а дали физическата разправа наистина е факт, или обвиненията са породени в момент на силен афект, предстои да разберем.

В дейли епизода на VIP Brother ще видим как всички Съквартиранти на възраст под 35 години ще се превърнат в чавдарчета и ще се върнат в класната стая. Те ще трябва да отговарят на въпроси от учебниците до четвърти клас, а в тази надпревара зрителите ще станат свидетели на неподозирани изненади. В рамките на мисията, Big Brother ще даде шанс на Мегз да се върне в играта като пълноправен участник, но това ще остане тайна за останалите чавдарчета. Фантомът на Къщата ще трябва да даде повече верни отговори от съучениците си, а дали Каканашева ще покаже необходимите знания, или ще остане със статут Фантом, ще разберем съвсем скоро.

Снощи зрителите на NOVA решиха Алфредо Торес да се раздели с най-известната Къща само на крачка от финалната права на шоуто. Усмихнатият кубинец беше посрещнат на сцената от своите деца и не успя да сдържи сълзите си. Какво сподели Алфредо за приключението, наречено VIP Brother, само няколко часа след като го напусна, можете да видите ТУК.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 1 ноември 2017 г.