Младите в България: любимото ни радио е едно – Fresh!!! с онлайн видео и снимки

Младите в България: любимото ни радио е едно – Fresh!!!

Радио Fresh! е най-слушаното радио от младите в България!

Радио Fresh! е най-слушаната радиостанция в България. Това показват данните на националното проучване на TNS/TV plan за май и юни за възрастовата група 15 – 25 години.

На въпроса ”Кои радиостанции слушахте през изминалите 30 дни?” и „Кои радиостанции слушахте през изминалата седмица?”, съответно 19.8% и 16.4% от отговорилите са посочили категорично Радио Fresh! Така зад лидера остават станции като Сити, Витоша, NRJ, Радио 1… Пазарният дял на Радио Fresh! е 9.6% във възрастовата група 15 – 25 г.

Николай Стоянов, Програмен Директор на Радио Fresh! коментира: „Резултатите категорично показват, че Радио Fresh! е изборът на младото поколение. Благодаря на слушателите, които са с нас всеки ден. Правим най-доброто радио в България за младите хора на България. За всички е ясно, че Радио Fresh! е синоним на „хитовете днес!”.

Елена Кискинова, Управляващ Директор на Emmis Bulgaria обяви: „Доказа се, че Радио Fresh! е най-предпочитана радиостанция сред аудиторията от 15 до 25 години. Да си на върха е сладко, но и отговорно. Екипът ни ще продължи да дава най-доброто от себе си, защото нашите слушатели го заслужават”.

Другите две радиостанции от групата на Emmis Bulgaria също са на високи позиции в проучването.

В целевата група: 46 – 54 г. Радио FM+ е на четвърта позиция сред музикалните станции и има пазарен дял от 4.5%.

В групата: 25 – 45г. 8.1% от запитаните: „Кои радиостанции слушахте през изминалите 30 дни?” са посочили Радио FM+.

В групата от 35 – 54г. Радио FM+ е петото най-слушано музикално радио и има пазарен дял от 3.9%.

Радио Star FM бележи ръст и има пазарен дял от 3.2% в групата 35-54г., а 4.1% от запитаните „Кои радиостанции слушахте през изминалите 30 дни?” са посочили Радио Star FM.

#####

Радио FM+, Радио Fresh! и Радио Star FM са част от медийната група Emmis Bulgaria, дивизия на Emmis International.

Групата притежава и управлява водещи радиостанции в Словакия и Унгария. Компанията е част от Emmis Communications Corporation, осмата по големина медийна корпорация в САЩ, листвана на фондовата борса.

Коментари (4)

Публикувано в на 6 август 2009 г.