Младите левенти на България признаха: N-Joy ни кефи максимално! с онлайн видео и снимки

Младите левенти на България признаха: N-Joy ни кефи максимално!

Радио N-JOY – доказан фаворит И на младите мъже!

Радио N-JOY говори с факти! Доказателство за това е най- новото изследване на TV Plan TNS „Радио аудитории – градско население май-юни 2009”, проведено сред 4013 жени и мъже, на възраст от 15 до 54 години, в 37 града в България, по отношение на честотата на слушане и предпочитаните радиостанции.

Радио N-JOY запазва убедително първите си позиции сред радиоаудиторията от 15 до 25 и 18- 36 години, като най-голям успех за най- голямата музикална радиостанция на България е фактът, че аудиторията на 15-25 годишните посочва на първо място радио N-JOY, на запитването: „Кои радиостанции слушахте вчера”.

Доказано е, че анкетираните имат най- ясен спомен какво са слушали вчера и отговорът на този въпрос дава най-точна представа за твърдата радио аудитория.

Радио N-JOY заема най- висок пазарен дял в тази възрастова група с 10,8% средно за ден от седмицата.

Досегашните проучвания на TV Plan TNS определяха радио N-JOY като категоричен фаворит на младите и социално активните жени.

Последните данни на агенцията сочат и сериозен ръст на популярността на радио N-JOY сред най-динамичната мъжка аудитория от 18 до 36 години.

Запитани: „Кои радиостанции слушахте вчера”, младите мъже класират радио N-JOY за първенец.

Признание за качеството на радиостанцията с покритие в над 30 населени места в страната е заетият най-висок пазарен дял сред сред мъжете от този таргет средно за ден от седмицата, с 11,1%.

Кликнете на изображенията за голям размер:

Коментари (6)

Публикувано в на 6 август 2009 г.