Младеж и 36-годишна булка питат за мекици в „Истината за нас“

36-годишна жена и 20-годишен мъж са участниците в „Истината за нас”

Пречи ли голямата възрастова разлика в отношенията между партньорите и има ли бъдеще подобна връзка – са темите в предаването

В следващото издание на „Истината за нас” водещата Силвия Лулчева ще ни срещне с Ивайло и Диана от Монтана.

Двамата са заедно от 9 месеца, а любовта помежду им пламва от пръв поглед.

Диана е на 36 години, разведена с две деца, работи като касиер на бензиностанция. Иво е строителен работник и е едва на 20.

Въпреки тинейджърския си вид, той се отнася зряло към връзката си и приема отговорно ролята на мъж. Заживява с любимата си още в самото начало и се грижи отдадено за нея и сина й, а съвсем наскоро й подарява годежен пръстен. Дъщерята на Диана живее при баща си в Чехия и е само с 4 години по-малка от Иво. Първоначално е против младото гадже на майка си, но когато се връща в България и се запознават лично, го одобрява.

Пречи ли голямата възрастова граница в отношенията между партньорите и има ли бъдеще подобна връзка са някои от темите, които предаването ще постави на фокус.

„Виждал ли си в мен заместител на изгубената си майка?” и „Ще продължиш ли да ми правиш мекици и след сватбата?” са част от въпросите, които вълнуват Диана.

Тя се записва за участие в „Истината за нас”, защото иска да се увери, че Иво е добронамерен към децата й и ще бъде с нея и след няколко години.

Ивайло пък има нужда да знае дали тя го приема насериозно, като неин мъж. „Имало ли е моменти, в които си ме възприемала като твоето най-голямо дете?” и  „Ако съм против да живеем при бившия ти съпруг в Чехия, би ли се отказала от желанието си заради мен?” са някои от питанията, които младият мъж ще отправи към годеницата си.

Шоуто „Истината за нас” е световен риалити формат, който се реализира за първи път у нас по идея на американския продуцент Хауърд Шулц. В предаването дава шанс на кандидат-младоженци да проверят познават ли се достатъчно добре, имат ли си доверие и готови ли са да споделят живота си. Шоуто наподобява телевизионна семейна терапия, по време на която зрителите са провокирани да изучават партньорските си взаимоотношения.

Коментари (3)

Публикувано в на 10 октомври 2010 г.