Митко Павлов в още по-големи дози от есента с онлайн видео и снимки

Митко Павлов в още по-големи дози от есента

Димитър Павлов пред „Факторът Кошлуков”: С политици по-трудно се говори

Водещият на „Комисията Павлов” по TV7 Димитър Павлов сподели в предаването „Факторът Кошлуков”, че с политици по-трудно се говори в ефир. Той обясни, че се старае да ги представи в по-различна светлина от това, което зрителите са виждали. Опитваме се да покажем, че и те са хора – заяви Павлов и разказа, че в началото политическите фигури много трудно са склонявали да гостуват в неговото студио, но постепенно нещата се променят.

Митко Павлов се затрудни да отговори коя работа му допада повече – тази в радиото или тази в телевизията. Телевизията е много „вкусна” за правене – има някаква краста, а радиото е нещо много интимно – там можеш да отидеш и по гащи, заяви пред Емил Кошлуков Павлов. В тази връзка водещият не скри, че от задължителното облекло в ТВ ефира най-много го притесняват вратовръзките, които непрекъснато го задушават.

Павлов призна, че от септември в „Комисията Павлов” ще има промени, но обяви, че ще разкрие повече подробности наесен. Водещият загатна, че по всяка вероятност след ваканцията зрителите ще го виждат по-често на екран.

Встрани от темите за своето шоу Митко Павлов разказа за премеждията си, докато е помагал при гасенето на пожара във Витоша, носейки сандвичи и айран на огнеборците. Павлов не пропусна да напомни и за любимите си кюфтета с лютеница и издаде тайната рецепта за тях – кимион, кайма, малко хляб, лук и жълтък.

Митко не се притесни и от въпросите за края на ергенския живот. Каквото дойде – отговори той и добави, че харесва брака и че лятото е хубав сезон за сватби.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 16 юли 2012 г.