Митко от София ден и нощ и Малкото коте на Божинов гаджета

Бояна Генова – по-популярна като Малкото коте на Божинов, заради любовната й авантюра с футболиста, прости изневярата на гаджето си Кристиян Кирилов, прочул се като Митака от „София ден и нощ“, пише „Телеграф“. Русокосата красавица реши, че няма смисъл да прекратява окончателно отношенията си с мачото, който открай време е известен с разюзданото си поведение.

Преди няколко дни се появи информация, че Митака има ново гадже – инструкторка по пилатес и също апетитна блондинка. Двамата се запознали в столичен фитнес, а новината бързо прерасна в скандал, който не остана незабелязан от Бояна.

Любимците от сериала много пъти са спрягани за гаджета, но никога не са потвърдили това. Сега последователите им са убедени в това, след като Бояна качи снимка в социалните мрежи, на която двамата са извън снимачната площадка.

Феновете са категорични, че това е добре обмислен ход от нейна страна, чрез която да затвърди, че между нея и Кристиян не съществуват драми. Почитателите се надяват искрено любовната им връзка от екрана да се превърне в нещо наистина сериозно и в живота.

С публикуването на фотоси с Митака, Бояна явно цели да дразни съперницата си и да покаже, че тя е жената до актьора.

Инфо: Агенция БЛИЦ

Коментари (0)

Публикувано в на 30 ноември 2017 г.