Митко от София ден и нощ гол в Маями

Актьорът от „София ден и нощ“ Кристиан Кирилов сътвори поредната си изцепка и то на 9000 километра от родината си. Екранният Митак се пусна полугол по централен булевард в Маями и без малко да докара сърдечен удар на млада американка, съобщава агенция ПИК.

От седмица мускулестият нашенец спами социалните мрежи с нацепени снимки от плажа на втория по големина град в щата Флорида. В Маями гледат на българите с добро око заради Христо Стоичков, който от години живее там с цялото си семейство и е една от местните знаменитости. След изцепката на Митака обаче не е сигурно дали отношението на янките към Камата няма рязко да се промени.

ПИК се натъкна на уникални снимки, които не са качени в профилите на Кристиан в социалните мрежи, но той ги разпратил на свои познати и колежки от сериала по Нова тв. На тайните кадри актьорът шляпа бос, по шоколадов загар и с червени, максимално завити шорти по „Оушън Драйв“.

На знаменитата улица се намира резиденцията на Джани Версаче, пред която модният гуру бе застрелян от упор с два куршума през 1997 г. Пред портата на №1116 Митака отново се е изтипосал по мускули.

Потресаващ обаче е първият кадър! Без изобщо да му пука, Кристиан крачи бодро по „Оушън Драйв“ и макар в момента там термометърът да надминава 40 градуса и задухът да е нетърпим заради високата влажност на въздуха, американците, които се виждат на заден план са излезли из града облечени, спазвайки елементарно благоприличие.

Девойката със слънчевите очила в ляво от Митака обаче е силно впечатлена от току що преминалия край нея нацепен пич и от изумление всеки всеки момент ще си счупи врата, зяпайки стегнатото му дупе.

Инфо: Агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 12 август 2017 г.