„Мистър Варна 2008“ – ела и гледай безплатно шоуто!

Конкурсът ще бъде излъчен по телевизият MSAT по Нова година, а ти – гледай на живо безплатно!

Липсата на Киро Скалата от България не попречи на Фитнес Мания да проектира поредния си грандиозен проект, ,,Мистър Варна 2008” – съобщава агенция ПРоФайл.

Продуцентът на телевизионното предаване повече от месец се подвизава в Америка, но пълното му доверие към организационния екип в лицето на г-ца Виктория Янева, както и към професионализма на варненския шоумен Кирил Аспарухов, го оставят уверен и спокоен, че неговите гости и приятели ще се насладят на стил и красота.

Дванадесет момчета – учащи и работещи от Варна, ще се състезават за престижната титла.

Изданието се провежда за втора поредна година. Миналогодишният победител Майкъл ще връчи лентата на настоящия в събота вечер (25-и октомври), в 18 часа, в Драматичния театър на град Варна.

За оценяването на мъжката красота в журито са поканени само дами. Туровете са четири – с бански костюми ,,Delfina”, спортно-ежедневни облекла на ,,Sevenhill”, стилни мъжки костюми от бутик ,,Gutiero”, и напълно творчески тур с импровизации на кандидатите за техните сценични умения.

Изпълненията на младата певица от Ловеч, Тереза Коларова, която участва в момента в надпреварата на Евровизия, ще подсилят настроението на публиката.

Наградите за победителите са доста примамливи – едногодишни карти за фитнес, сауна и парна баня от верига фитнес центрове в града,,Gym palace”, екскурзия до Гърция от „Ира тур”, подаръци от недвижими имоети „Адрес”, сувенири от бутик,,Premium”, и награда на публиката от Галерия АРТ.

Медийни партньори на събитието са Алфа радио и вестник Черно море. Фитнес Мания ексклузивно ще излъчи 30-минутния формат на шоуто по телевизия М САТ, по време на новогодишните празници. Водещ е Делена Кирилова.

Ако искате да видите кандидатите предварително, посетете сайта на Фитнес Мания (www.fitnessmaniatv.com ), където тече онлайн гласуването. Победителят ще има професионално заснет и качен собствен клип след конкурса.

Спонсори на събитието са моторни масла “Repsol”, политическа партия Лидер, продукти за здраве и красота от Naturpharma, Германия и Genesis Nutrition – хранителни добавки от САЩ.

Елате и се забавлявайте. Вход свободен.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 октомври 2008 г.