Мистър България 2004 остана само по бельо за известна марка с онлайн видео и снимки

Мистър България 2004 остана само по бельо за известна марка

Мистър България 2004 снима за известна марка бельо

Скоро след завръщането си от „Сървайвър” Филипините, Пламен Пенев не страда от липса на ангажименти. Пред месец моделът на Уеб Моделс пътува до Гърция /заедно със Стела Йосифова от същата агенция/ за снимки на моден каталог.

Сега пък „Мистър България” 2004 получи предложение, което просто не можеш да откажеш… Известната българска марка бельо LORD го избра за свое рекламно лице и … тяло!

Един от най-красивите и желани ергени в България работи с агенция Уеб Моделс” още от самото й създаване преди 6 години. Една от причините, заради които кандидатсва в „Сървайвър”, е да докаже, че моделите имат и други качества, освен красива външност. Съотборниците му се шегували, че едва ли има друг участник в риалитито, който да си носи… преса за изправяне на коса!

Това, което малцина знаят за него е, че Пламен е завършил финанси и в момента работи в голяма банка. Разбира се грижата за външността му е сред приоритетите на 23-годишния красавец.

Именно поради добрата му визия /поддържана с усилено спортуване/ синеокият чаровник бе поканен от LORD да рекламира новата им колекция.

Фотосесията на Мистър България по бельо е възложена не на кого да е, а на самия Дилян Марков. Резултатите ще видим до месец, обещават от българската модна марка.

Коментари (0)

Публикувано в на 28 октомври 2009 г.