Миската Елеонора Манчева вече знае финалистите на ЮАР 2010! с онлайн видео и снимки

Миската Елеонора Манчева вече знае финалистите на ЮАР 2010!

Елеонора Манчева измества професионалните коментатори

Испания, Бразилия, Англия и Аржентина оформят финалната четворка на Световното по футбол за Елеонора Манчева.

В дните, когато футболната треска залива и България, Мисис Вселена 2007 се оказа сред най-търсените коментатори на Мондиала.

Освен като една от трите най-красиви футболни съпруги в света, Елеонора е известна и с пристрастията си към този спорт и последователността, с която следи националните шампионати.

Тя е и единствената засега, която има смелост да заяви публично своята прогноза за четворката финалисти още преди да е даден старта на първия мач.

Нейни фаворити са испанците, а сред най-големите им конкуренти Манчева вижда Бразилия, Аржентина и Англия.

„Испанците имаха най-силното първенство, но не са за подценяване и англичаните, особено със селекционер като Фабио Капело“, коментира Елеонора.

Манчева поднася още една изненада на почитателите си. В месеца на футбола, тя ще се появи на корицата на автомобилното списание Motor Show в компанията на любимите си автомобили и освен прогнози за футбола, ще отговори на въпроси, които вълнуват повечето й почитатели.

Специално за спортния месец Елеонора е избрала и изненадващ тоалет. Той много прилича на футболев екип, но е изпълнен по правилата на актуалните модни тенденции за дамите през това лято.

Снимки: сп. Motor Show и Matt Edwards

Коментари (0)

Публикувано в на 10 юни 2010 г.