Миската Антония Петрова пише детска книжка – чувства се като Мадона

Пише и не прави секс по график

Това разкри самата тя пред магарето Марк О’Селски в предаването “На инат” по ТВ7 в петък. Миската все още не е намерила издатели, но намеренията й са напълно сериозни, а преговори вече били стартирали. Тя се сравни с други прочути автори на детски книги като Мадона и Барак Обама. За зрителите стана ясно още, че Антония е основала фондация, която да помага на хора, преживели отвличане, точно като нея.

Още с влизането  и в студиото, първият анимационен водещ у нас й обеща, че няма да я изгони от студиото, както направи Милен Цветков преди време, а Антония отговори в свой стил, че тогава за пръв път е показала характера си и си е позволила да сложи някой в малкия си джоб. Петрова каза още, че никога не й е минавало през ума да се откаже от титлата „Мис България”. „Това би го направил само човек с много слаба психика!” – отсече миската. Тя изрази мнение, че може би само тя и Марк не са се събрали да си организират конкурсче предвид множеството провеждащи се конкурси за красота напоследък.

Антония разказа още, че не прави секс по график с приятеля си руснак, както писаха медиите. „Не правим, но пък, за да завърша толкова много образования трябва много дисциплина”, заяви перничанката и добави, че няма нищо против пернишките мъже, но така се случило, че е с руснак.

На въпрос на Марк О’Селски дали скоро й предстои сватба, тя отговори: „Ако съм искала да се омъжа, отдавна да съм го направила”.

Коментари (0)

Публикувано в на 18 октомври 2010 г.