Мишо Шамара спира да пее, Ирина Флорин уплашена

Павел Чернев: В Къщата нямахме високи теми за разговор

От една страна вътре се завързаха нови приятелства. Но в другия момент се питах какво правя там – говорихме, карахме се, сдобрявахме се, казах какво мисля по редица въпроси. Очаквах друго от това зрели хора да се занимават с битовизми. Нямахме високи теми на разговор”.

Това заяви в предаването „На кафе” бившият политик Павел Чернев, който излезе от Къщата. Той обаче не успя да определи дали е разочарован, или не от факта, че е излязъл от Къщата на VIP Brother.

Запитан защо не са го спасили зрителите, той отвърна: „Така са преценили хората. За мен до голяма степен излизането в тази пета седмица дойде добре, защото според мен отсега нататък в Къщата ще има много повече нерви и конфликти”, прогнозира още Павел Чернев.

Относно конфликта си с певицата Ирина Флорин той поясни, че често е виждал как битовите неуредици я дразнят. „Виждах едно уплашено същество, което в един момент издаваше странни звуци и интонации”, коментира той. Според него поведението й показало отрицателно отношение към останалите съквартиранти. Той коментира и извинението си към социолога Мира Радева и семейството й.

Гледай видео запис от интервюто онлайн

Драма във ВИП Брадър! Ваня Червенкова пренебрегна дъщеря си заради съквартирантите

Много драматичен момент настъпи в къщата на „ВИП Брадър“ при изминалите елиминаци. Всички съквартиранти рониха сълзи заради бизнесдамата Ваня Червенкова, а самата тя беше поставена пред няколко емоционални избора в изповедалнята на Къщата (като част от задачите, поставени пред номинираните за изгонване).

Биг Брадър я постави пред деликатни ситуации, в които трябваше да избира или своето благо, или да пренебрегне себе си и да помогне на съквартирантите си.

Ваня Червенкова демонстрира една непозната досега своя черта – доброто си сърце, и успя да разчувства останалите.

Биг Брадър й предостави четири плика, в които имаше по две възможности.

Пред това да носи слънчевите си очила, които пазят от силната светлина пострадалите й от стрелбата по нея в миналото очи, тя избра Лияна да може да продължава да се гримира всеки ден. „Това е важно за кариерата й“, проплака Ваня.

Бизнесдамата избра да спи заедно с най-големия си враг в къщата – Мира Радева, вместо да лиши Пламен от електронните му цигари.

Червенкова пренебрегна своите любими кучета, с които можеше да прекара 30 минути, за да може Йоана да получи торта за именния си ден от майка си.

Кулминацията на изпитанието настъпи, когато бизнесдамата трябваше да вземе тежкото решение дали да види дъщеря си Никол или да даде възможност на Мариан да се срещне със своя племенник: „Биг Брадър, знаеш ли колко много обичам дъщеря си. Тя ми е едничка“, ридаеше Ваня Червенкова. Все пак тя отново избра да лиши себе си в името на това Мариан да се срещне с племенника си, информира агенция ПИК.

Мишо Шамара зарязва пеенето

Мишо Шамара, или Big Sha както се нарича в поседно време, смята да зареже музиката.

След множество хитове, куп почитатели и доста провокативни текстове и клипове той е решил, че е крайно време да се захване с нещо по-различно. Дали амбициите му са в политиката, не уточнява, но действията му в последните месеци подсказват точно това.

„Омръзна ми да се занимавам с глупости. Ще се заема с нещо по-сериозно“, сподели Мишо пред съквартирантите си във VIP Brother, по информация на BLife.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 22 октомври 2013 г.