Мишо Шамара и Сашо Диков се хванаха за гушите – видео с онлайн видео и снимки

Мишо Шамара и Сашо Диков се хванаха за гушите – видео

Мишо Шамара в скандал със Сашо Диков: Нова тв е гербаджийска, Кеворкян и Кулезич са най-продажните журналисти!

„Вие защитавате Бойко. Не съм взимал нито лев да съм на контрапротеста. Борисов не си е отишъл, той още плаща, за да се върне на власт“. Това каза Мишо Шамара на Сашо Диков, като в ефир рапърът, който е яростен привърженик на кабинета „Орешарски“, не си сдържа нервите и започна да крещи на водещия в предаването ДикOff.

„Аз защитавам Орешарски, защото той е по-малкото зло. Ти си платен. Защо защитаваш да падне премиерът?“, попита Мишо.

„Какво искаш, да се самозапалват хората ли? Чакай да го вкараме Бойко в затвора, за да видиш дали съм болен“, ядоса се Биг Ша.

„Ще се боря в България да има демокрация и няма да позволя няколко човека да купят с 10 000 лева няколко студенти“, каза Шамара.

„Ти заставаш на страната на злото!“, каза шоуменът. Той припомни, че във „ВИП Брадър“ е искал да застане на детектор на лъжата, но продуцентите не му дали възможност. А после обявили, че той се бил изплашил от уреда.

„Всички мислиха, че ти имаш остър език и ще ме прее*ете. Заради това ме поканихте! Ама не ви се получи. Как да вярвам на Нова телевизия, та тук работят Кулезич и Кеворкян! Та това са най-продажните журналисти!“, избухна Шамара.

„Медията е гербаджийска“, отсече той, въпреки че поясни, че за самия Сашо Диков „досега е имал добро мнение“.

Гледай видео запис:

Инфо – Агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 10 ноември 2013 г.