Мишо с пореден гаф в Не така, брат! еп. 19 Смяна на местата

Любовта се завръща в новия епизод на „Не така, брат!“

В опит да спечели Блага, Мишо допуска поредния си гаф

Любовните връзки на героите от „Не така, брат!“ претърпяват неочаквани обрати. В опит да спечели вниманието на Блага, Мишо допуска поредната грешка по пътя към сърцето ѝ. Малкият гений неволно споделя на Дидо най-съкровената тайна на Блага и това я прави обект на слухове и подигравки от страна на съучениците ѝ. Обидена от създалата се по вина на Мишо ситуация, Блага е обвзета от безразличие и категорично слага край на взаимоотношенията си с него.

Какво ще предприеме Мишо? Разберете в новия епизод на „Не така, брат!“ >>>

Връзката на Мишо и Блага е разрушена от разочарование, но тази на Дидо и Беатрис е напът да се възроди. По-големият брат разбира за съмнителното бизнес пътуване на Беатрис и продуцента ѝ и прави опит да я разубеди. Точно преди да замине, тя разкрива скритите намерения на продуцента и осъзнава колко много обича Дидо. Ще успее ли Мишо да се реваншира на Блага за унижението, на което я подлага и ще се съберат ли Дидо и Беатрис?

Докато двамата братя се борят за връзките си, любовните вълнения между Дочев и Велева ескалират. Учителката по музика е впечатлена от усилията, които Дочев полага, за да спечели сърцето ѝ и най-после решава да му даде шанс. Какво ще се случи между тях и кой ще остане разочарован от новата двойка, разберете в любимия български уеб тийн сериал първо във Vbox7.com.

Следете „Не така, брат!“ във Vbox7.com всяка сряда от 16:00 часа.

Коментари (0)

Публикувано в на 15 декември 2017 г.