Мишо проваля Беа в Не така, брат еп. 11 / 08.11.2017

Мишо започва новата учебна година в „Не така, брат“ с фалстарт

Какви емоции ще донесе откриването на учебния сезон?

Мишо се впуска в поредното приключение, с което да привлече вниманието на своята любима Блага. Как малкият гений ще запази мъжкото си достойнство гледайте в новия епизод на „Не така, брат” – „Смяна на местата“.

След поредицата от стрес и публични унижения през лятото, които поразиха самочувствието на Мишо, той е готов да направи още една жертва в името на любовта. Мишо превключва към „План Б“ – да изнесе реч по време на откриването на новата учебна година. Това е поредната публична изява, която дава възможност на малкия гений да заличи спомените от ваканцията и да впечатли всички със своята реч.

Докато Мишо се готви да прекрати серията от унизителни ситуации и да изпъкне с брилянтно слово пред своите съученици, брат му Дидо сериозно влиза в ролята на продуцент на приятелката си Беатрис. Той ѝ организира първата публична изява, а именно по време на откриването на учебната година. Всички са заложили своите надежди на това събитие, но нещата се развиват доста драматично. Изпълнението на Беа се проваля и виновникът за това е не кой да е, а Мишо.

Ще бъде ли това едно успешно начало не само на учебната година, но и за любимите герои от „Не така, брат” – „Смяна на местата“ и как ще се развият техните отношения? Разберете първо във Vbox7.com.

Следете „Не така, брат!“ във Vbox7.com всяка сряда от 16:00 часа.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 ноември 2017 г.