Мишо от Не така, брат! с пореден провал – епизод 13 / 22.11.2017

Мишо от „Не така, брат!“ дава любовни уроци

Малкият гений се опитва да подобри репутацията си в училище, но отново търпи провал

Отчаян след редица публични унижения, които унищожиха репутацията на Мишо от уеб тийн сериала „Не така, брат!“, малкият гений отново търси начин да се върне в групата на старите си приятели – групата на учените.

Това обаче се оказва доста трудна задача, защото те смятат, че Мишо вече не принадлежи на групата и е загубил от своите гениални познания. Единственият начин Мишо да се върне при тях е като предаде своите любовни познания на другите малки гении. Без да подозира, Мишо попада в обсега на пореден капан за публично унижение. Лекцията му „случайно“ попада в интернет и всички в училище отново започват да му се подиграват.

Какво ще се случи с любовните уроци и дали Мишо ще успее да се завърне сред своите приятели? Разберете в най-новия епизод на „Не така, брат!“.

Докато Мишо се подготвя за урока по печелене на женски сърца и не подозира какво ново публично унижение предстои, Дидо продължава усърдно да изпълнява ролята си на продуцент. След като неговият професионализъм е поставен под съмнение от страна на Беатрис, той доказва сериозните си намерения, уреждайки ѝ участие в известен столичен клуб. За съжаление сценичната изява на любимата на Дидо пропада след като в клуба избухва пожар.

Кой ще стане най-известната личност в училище и как ще се развият отношенията на Мишо и Блага, разберете в новия епизод на „Не така брат!“ първо във Vbox7.com.

Следете „Не така, брат!“ във Vbox7.com всяка сряда от 16:00 часа.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 ноември 2017 г.