Мис Туризъм Европа Вероника Стефанова в Мис Пепеляшка

„Мис Туризъм Европа 2015” се отдава на селски туризъм и труд в „Мис Пепеляшка”

Двете дами разменят животите си и изживяват неповторими емоции в петък от 21.00 часа по NOVA

В новия епизод на „Мис Пепеляшка“ тази седмица по NOVA, носителка на редица престижни титли от конкурси за красота разменя живота си с 40-годишната Мая от старозагорското село Яворово.

Вероника Стефанова е „Мис Туризъм Европа 2015” и носителка на титлата World Beauty Queen. Освен на красивите корони, Вероника се радва и на красив ум. Завършила е „Политически науки“ и планира да продължи образованието си.

Мая е щастливо омъжена за италианец. Преди години живее заедно със съпруга си в родната му страна, където се ражда и първото им дете. Заедно стигат до заключението, че България има уникална природа и от там ги дели една стъпка до създаването на собствена кравеферма у нас. Мая ражда още две деца и продължава с ежедневния труд във фермата и отглеждането на малките.

В новия епизод „Мис Туризъм Европа 2015” ще се отдаде на селски туризъм и труд, посрещната от сплотено, щастливо и трудолюбиво семейство. Уроците по плетки, цепенето на дърва и доенето на крави ще отстъпят пред едно от най-разтърсващите преживявания за Вероника – за първи път присъства на раждането на теленце.

Мая ще сбъдне една от мечтите си в „Мис Пепеляшка“, срещайки се със своята телевизионна любимка – Гала. Тя е първият и единствен до момента фен на Гала, допуснат до личното пространство на водещата зад кулисите на предаването.

Не пропускайте да научите повече за цената на обичта, пропуснатите възможности и красотата на малките неща в живота, които го правят такъв, какъвто е – този петък, в 21.00 часа по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 15 февруари 2017 г.