„Мис Слънчице“ и „Мисис Уинтърборн“ по bTV – видео с онлайн видео и снимки

„Мис Слънчице“ и „Мисис Уинтърборн“ по bTV – видео

Акценти от филмовата програма на bTV за периода 23 – 29 юли 2012 г.

СЪБОТА, 28 юли
15:00 ЧАСА
Мисис Уинтърборн
Оригинално заглавие: Mrs. Winterbourne (САЩ, 1996 г.)
Жанр: комедия
Режисьор: Ричард Бенджамин
В ролите: Брендън Фрейзър, Лорън Дийн, Сюзън Хаскъл, Мигел Сандовал, Шърли Маклейн, Рики Лейк

Гледай видео анонс онлайн

Кони Дойл /Рики Лейк/ е младо момиче от Джърси, което решава да напусне родния си град и да потърси щастието си в Ню Йорк. Бездомна и уязвима, в големия град тя попада на Стийв – млад, безотговорен мъж. Кони забременява, Стийв отказва да признае бащинството и Кони се озовава отново на улицата… Объркана и неориентирана, тя се качва по погрешка на влак за Бостън и там среща Патриша Уинтърборн. Колелото на късмета й се завърта… Влакът катастрофира и… след осем дни Кони се събужда с новороден син и нова самоличност. Тя вече е Мисис Уинтърборн и трябва да замине за имението Уинтърборн, където я очаква “семейството”…

Не след дълго чудото става. Патриша, т.е.Кони и Бил, младият Уинтърборн /Брендан Фрейзър/ се влюбват. Оказва се още, че Грейс /Шърли Маклейн/ винаги е мечтала да има дъщеря. В лицето на Кони тя вижда осъществена мечтата си. Но в навечерието на сватбата, внезапно се появява Стийв, който започва да изнудва Кони. Опасност от връщане към стария й живот заплашва да разруши трудно спечеленото щастие, но Кони, а и голямата любов на мистър Уинтърборн едва ли ще позволят това да се случи.

20:00 ЧАСА
Мис Слънчице
Оригинално заглавие: Little Miss Sunshine (САЩ, 2006 г.)
Жанр: комедия, приключенски, драма
Режисьор: Джонатан Дейтън, Валери Фарис
В ролите: Алън Аркин, Абигейл Бреслин, Пол Дейно, Стив Карел, Грег Киниър, Тони Колет

Гледай видео анонс онлайн

Тръгнете на забавно пътешествие с Хувър – едно от най-симпатичните разбити семейства в комедийната история.

Бащата Ричард (Грег Киниър) отчаяно се опитва да продаде мотивационната си програма за успех… но без успех. Междувременно майката Шерил (Тони Колет), видна радетелка за честността, е опора на ексцентричното си семейство, включително на потиснатия си брат (Стив Карел), току-що изписан от болница, след като е зарязан от любовника си.

Да не пропускаме и младото поколение Хувър – 7-годишната кандидат-кралица на красотата Олив (Абигейл Бреслин) и Дуейн (Пол Дейно), тийнейджър, който чете Ницше и е дал обет за мълчание. Капакът на всичко е устатият дядо (Алън Аркин), наскоро изгонен от старчески дом заради безобразното си поведение.

Когато Олив е поканена да се състезава в конкурса за красота “Мис „Слънчице” в далечна Калифорния, семейството се натъпква в своя ръждясал микробус фолксваген, за да я подкрепи – с безумно комичен резултат.

00:50 ЧАСА
Реална фантазия: Деца на второто пришествие
Оригинално заглавие: The Anniversary Party (Япония, 2005 г.)
Жанр: фантастика
Режисьор: Тецуя Номура, Такеши Нозуе
В ролите: Шотаро Морикубо, Тору Окава, Кейжи Фудживара, Кенджи Номура, Юми Каказу

Гледай видео анонс онлайн

Две години след събитията от „Реална фантазия VІІ“, заразата наречена Сейкон Шукугун или Геостигма, вече се е превърнала в пандемия. Един бивш боец също е засегнат и решава да живее като самотен отшелник, далече от всички приятели без обаче да прекъсва своята работа. Неговата приятелка се опитва да вникне в мотивите за поведението му, докато се грижи за сираците, повалени от Геостигмата. Междувременно боецът получава телефонно обаждане, с което го молят за осигури защитата на загадъчен мъж…

НЕДЕЛЯ, 29 юли
22:30 ЧАСА
Изчезването
Оригинално заглавие: The Vanishing (САЩ, 1993 г.)
Жанр: трилър
Режисьор: Жорж Слюицер
В ролите: Кийфър Съдърланд, Сандра Бълок, Джеф Бриджис, Нанси Травис

Гледай видео анонс онлайн

След 3-годишно безуспешно търсене на отвлечената си приятелка, мъж най-накрая получава обаждане от похитителя.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 юли 2012 г.