Мис Плеймейт Маги Бадер в Плейбой

Маги Бадер превзе мъжките сърца и корицата на PLAYBOY

Новата кралица на сексапила Магдалена Бадер съблича тяло и душа в мартенския брой на Мъжката библия! В ексклузивна сесия, направена часове след триумфа й в 13-ия фатален конкурс Playmate of the Year, синеоката мечта на България разкрива в детайли тайните, които я изведоха до върха. „Последният мъж, с когото съм била в една стая, е синът ми“. Дори това чистосърдечно признание на новата национална шампионка по красота е достатъчно, за да преклониш глава пред атипичния й чар.

Защото този PLAYBOY наистина е само за хедонисти:

– Културната история на гърдите отдолу: преподаватели, експерти, учени и простосмъртни почитатели на долната част на бюста се опитват да разберат на какво се дължи мъжкия фетиш.

– Мис Януари на американския ни голям брат в цялата й музикална прелест – госпожица Бриджит Малкълм обожава Чайковски, Щраус и Малер и съветва всички да се пробват да се научат да свирят на някакъв музикален инструмент. Не уточнява на какъв.

– Отговор на един от вечните въпроси: чии пушки гърмят във филмите – как оръжията се оказват на екрана, наистина ли са реални и кой всъщност дърпа спусъка?

– Фидел Кастро на четири очи с PLAYBOY: Един от най-спорните, но същевременно емблематични държавници в модерната история на света си отиде в края на миналата година – и макар PLAYBOY да е водещ символ на т.нар. Американски либерализъм, на който Кастро цял живот се противопоставя, Мъжката библия има с какво да запомни кубинския лидер. Преди повече от 30 години лявата икона даде пространно интервю за списанието ни, в което говори за Роналд Рейгън, за революцията, за диктаторите, за наркотиците, за борчовете и за личния си живот.

– Най-скандалните трансфери в историята на българския футбол: една вечна драма, пълна с предателства, измами и много, ама много пари.

Плюс още много коктейли, дронове, спорт, вкусни манджи и ослепителни дами!

Коментари (0)

Публикувано в на 15 февруари 2017 г.