Мис Пепеляшка 09.04.2015, епизод 1 + видео – Мис Джуки Габриела Радославова пищи и рие тор

Комедия, драма и екшън в първия епизод на „Мис Пепеляшка” по Нова

Комфортно и кошмарно – така двете главни героини ще започнат своето приключение на 9 април, четвъртък, от 22.00 ч.

Комедия, драма и екшън ще видят зрителите в първия епизод на най-новия риалити експеримент по Нова – „Мис Пепеляшка”.

Два крайно противоположни свята ще се сблъскат точно в 22.00 ч. Кукла от плът и кръв – Габриела Радославова, ще замени безгрижния живот с предизвикателствата на селския труд, а едно обикновено момиче ще разбере, че славата също иска своите жертви.

Сблъсъкът на ценности ще започне още преди двете героини да стигнат до своя нов дом.

Луксозно, комфортно и приказно – такова ще бъде пътуването на обикновеното момиче към нейния непознат живот. Не това обаче очаква жената с най-впечатляващи устни, спечелила си прякора „Мис Джуки”. Изтощително, безкрайно и кошмарно ще бъде началото на нейното приключение. Тя ще пътува повече от 5 часа – ще се срещне с особеностите на междуградския транспорт, ще пътува на автостоп и дори времето няма да бъде на нейна страна – какво по-хубаво от това да те вали сняг, докато мъкнеш куфара си с луксозни дрехи по калните пътища. Това обаче ще се окаже само лека загрявка преди сблъсъка й с истинския живот на село.

Как се копае дупка с над 10-сантиметрови токчета и може ли една кукла да цепи дърва? Защото банята не е шега и как кошер с пчели ще я накара да побегне с писъци? И докато за обикновеното момиче всички тези задължения са лесна игра, в безгрижния свят, в който ще попадне, тя ще се изправи пред дилеми от съвсем друг характер… като например, би ли направила корекция на своите устни.

Екстремните ситуации ще продължат и в следващите епизоди на „Мис Пепеляшка”, където истинска кралица на красотата ще трябва да се справи не само с оборската тор, но и със схващането, че от нормална тоалетна всъщност няма нужда…

Кой ще оцелее в този експеримент? Кой ще издържи на изпитанията и кой откровено ще признае, че не може да се справи? И най-интересното – какво ще си кажат двете героини, когато накрая застанат лице в лице?

Мис Пепеляшка – от 9-и април, всеки четвъртък, 22.00 ч. по Нова

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 8 април 2015 г.