Мис Пепеляшка 07.05.2015 + видео – Зорница Линдарева в шок

Зорница Линдарева влиза в „Къщата на ужасите” 

В „Мис Пепеляшка” този четвъртък изкусителната брюнетка се изправя срещу най-голямата си фобия – животните 

Зорница Линдарева влиза в „Къщата на ужасите”. Това ще се случи в епизода на „Мис Пепеляшка” този четвъртък, 7 май, от 22.00 ч. по Нова, когато изкусителната брюнетка ще изживее едни от най-големите си кошмари.

Красавицата ще се прости с швейцарските си бижута с диаманти, за да стане ВИП съквартирант в голяма ферма в село Разград. Там я очаква среща с най-голямата й фобия – животните. Заобиколена от кокошки, прасета и крави, известната манекенка ще се държи мъжки и ще даде всичко от себе си, за да докаже, че не е разглезено градско момиче. Тя ще впрегне автомобил с една конска сила, ще преживее истински шок и ужас, а на моменти няма да може да сдържа емоциите си.

И докато Зорница Линдарева се бори със селския бит и култура, другата героиня – Христина, ще замени ежедневието с кози, крави и кал с екзотични СПА процедури и невиждани до този момент удоволствия.

Какво е усещането да влезеш в салон за красота, когато целият ти живот е преминал в работа на полето? И как изглежда обратният културен шок – да се озовеш в краварника, след като до вчера си бил заобиколен от диаманти?

Гледайте „Мис Пепеляшка” този четвъртък, 7 май, 22.00 ч. по Нова.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 5 май 2015 г.