Мис Модел Турция иска да се омъжи за Оуз от „Листопад”

Предложението е отправено във Фейсбук и социалната мрежа очаква отговора на актьора!

Турският секс символ Толга Карел, актьорът, който изпълнява ролята на Оуз в сериала Листопад, получи предложение за женитба във Фейсбук.

Поканата е от сексапилната манекенка Еке Гюрсел, която е Мис Модел Турция. Преди време общи приятели я запознали с Толга и от тогава тя не преставала да мисли за него. Светските медии в Турция отбелязват, че освен, че си поделя котешката пътечка с модни икони като Наоми Кембъл, Еке е интелигентна и амбициозна девойка. Предстои издаването на първата й книга, а в същото време подготвя и музикален албум.

Приятели на звездата от Листопад обаче са скептично настроени към цялата история, имайки предвид буйния нрав на Толга, постоянните му запои и скандали, в които се замесва.

Носителката на титлата Best Body обаче се забавлява от сърце. „Много е весело по този начин да провокираш някой. В скоро време очаквам отговор от Толга, а ако има резултат ще  разкажа на целия свят“, добавя моделката, която е голям фен на социлната мрежа. До момента тя ревниво пазеше личния си живот, но сега явно се е развихрила, коментират светски анализатори в Турция. По-интересна обаче ще е реакцията на плейбоя-актьор, който в скоро време не е демонстрирал нова интимна връзка.

Инфо и снимка: BLife

Гледай Asparagas (Tolga Karel):

Коментари (2)

Публикувано в на 1 май 2010 г.