Мис Милион Доника Стефанова в Мис Пепеляшка с онлайн видео и снимки

Мис Милион Доника Стефанова в Мис Пепеляшка

„Мис Пепеляшка“ отвежда „Мис Милион“ в приказката на Северозапада – този петък,от 21.00 ч. по NOVA

В новия епизод на рeалитито монтанското с. Мърчево засенчва Малдивите като екзотична дестинация

Новият епизод на „Мис Пепеляшка“ на 10 февруари, от 21.00 ч. по NOVA ще размени местата на жена, живееща в една от най-екзотичните дестинации в България – монтанското село Мърчево, с момиче за един милион, завърнало се от Малдивите.

Доника Стефанова, позната като „Мис Милион“ заради печалбата от Националната лотария преди 2 години, приема предизвикателството да отпътува до Мърчево – приказката на Северозапада. Наскоро завърналата се от Бали и Малдивите мис е студентка „Бизнес администрация“ в София.

Другата участничка в риалити-рокадата е 37-годишната Милена, чието семейство се изхранва от животновъдство. Сърцатата жена е отгледала две деца, а в момента е приемна майка на сираче.

В новия драматичен епизод на приказното риалити деликатната мис ще трябва бързо да забрави за слънчевите екзотични дестинации и буквално да се потопи в битовите реалности на с. Мърчево и работата в обора. Финансовата принцеса ще трябва на практика да научи как млякото стига до хладилника, а агнешкото до фурната.

Дали телевизионни или за лека нощ, приказките преподават най-важните житейски уроци. Ще успее ли Камелия Воче да научи Милена колко е важно една жена да се грижи за себе си, а Наско Месечков да я накара да полети с танците? Ще успее ли Златната СПА терапия да отключи заспалото женско самочувствие на Милена? Не пропускайте отговорите и следващата интересна размяна в новия епизод на „Мис Пепеляшка“, 10 февруари, от 21.00 ч., само по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 9 февруари 2017 г.