Мис Бикини по бибитки в Плейбой – секси снимки

Miss Bikini International гостува на Playboy България

Miss Bikini International Камила Мацковяк гостува на българския Playboy. По ирония на съдбата горещата красавица не носи никакви бикини и се разкрива в пълния си блясък в августовския брой на българската Библия за мъже.

Г-ца Мацковяк е от Познан и е обявена за най-сексапилната полякиня. След като печели титлата Miss Bikini International 2011 Камила става изключително търсена както рекламно лице на известни марки и пуска собствена линия за бельо. Красавицата два пъти е красила корицата на полския Playboy, а от този август е сред почетните лица и на българската Библия за мъже.

„Не се събличам за пари, имам си достатъчно“, смее се г-ца Мацковяк. „Просто Playboy е един особен гъдел, който всяка хубава жена трябва да изпита, докато е още млада и привлекателна“.

Идеалът за мъж на Камила е галантен и внимателен, но също и „да знае кога да удари по масата и да бъде истински мъж“. Най-много обаче красавицата си пада по спортистите. „Те имат най-хубавите тела, а и са най-издръжливи в леглото“, споделя от личен опит знойната блондинка. Затова и не е случайна връзката на г-ца Мацковяк с полската волейболна звезда Бартош Курек. Макар и двамата да не афишират открито връзката си, полските медии са категорични, че именно 205-сантиметровият волейболист е любимият на Камила. А самата тя признава: „Да, има един висок мъж до мен, когото много обичам“.

В августовския си брой Playboy нагорещява още повече лятото с еротична фотосесия на 19-годишната брюнетка Василена Аврамова. Знаменитото Playboy интервю този месец е запазено за най-големия български промоутър Иван Несторов. В най-откровен разговор той говори за извънземните, платената любов и разкрива белил ли е лично бананите на Мадона.

Коментари (0)

Публикувано в на 31 юли 2012 г.